Ένινγκ: «Το VAR επηρεάζει τον ρυθμό μας»

Ικανοποιημένος από τον βαθμό που πήρε ο Άρης στο Περιστέρι ήταν ο προπονητής των κίτρινων, Μίκαελ Ένινγκ, που μίλησε για το VAR και τις καθυστερήσεις που οφείλονται σε αυτό.

Αναλυτικά τόνισε:

«Είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, όχι όμως με τον τρόπο που ήρθε. Είχαμε ευκαιρίες για κάτι καλύτερο μέσα στο γήπεδο. Από την στιγμή που μπαίνει το γκολ στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη και αυτό πρέπει να μας προβληματίζει».

Για τον στόχο του Άρη σε αυτό το παιχνίδι: «Ήρθαμε για να κερδίσουμε, ο Ατρόμητος είχε αρκετούς κλειστούς χώρους, τελικά δεν καταφέραμε να πετύχουμε αυτό που θέλαμε».

Για τους Φετφατζίδη και Κόρχουτ: «Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, όσον αφορά την αλλαγή του Κόρχουτ ήταν σοβαρή απουσία γιατί μας δημιούργησε πρόβλημα στην αμυντική γραμμή, όμως έπρεπε να τον προστατέψουμε γιατί έχουμε δύσκολα παιχνίδια στη συνέχεια».

Για τον ρυθμό: «Οι πολλές διακοπές λόγω VAR επηρεάζουν τους ποδοσφαιριστές για να έχουν μια καλή απόδοση. Στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει το παιχνίδι, όμως οι διακοπές του VAR δεν ευνοούν τον ρυθμό».

Για το τι πρέπει να αλλάξει για να έρθουν οι νίκες: «Ίσως πρέπει να βελτιώσουμε την οργάνωσή μας, όταν δεχόμαστε κάποιο γκολ πρέπει να πετύχουμε παραπάνω γκολ για να πάρουμε τη νίκη. Οι απουσίες λόγω καρτών δεν μας βοηθάει κι έχουμε πολλές ομάδες στο ίδιο επίπεδο».

Για τον στόχο της τρίτης θέσης: «Δεν πρέπει να στοχεύουμε την τρίτη θέση. Στους αγώνες που είμαι εδώ δεν έχουμε ήττα. Έχουμε μια δύσκολη εβδομάδα και πρέπει να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα