Ενοχλημένο με Μπένι το Μαξίμου

Με αφορμή τη κριτική που διατύπωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος για τον εκτροχιασμό της πανδημίας στη γενέτειρά του, τη Θεσσαλονίκη

Εντόνως σχολιάστηκε στο Μέγαρο Μαξίμου η κριτική που διατύπωσε, με ανάρτησή του στο facebook, ο Ευάγγελος Βενιζέλος για τον εκτροχιασμό της πανδημίας στη γενέτειρά του, τη Θεσσαλονίκη.

«Με βάση τη δυναμική που είχε καταγραφεί εδώ και αρκετές ημέρες, τα μέτρα έπρεπε να έχουν εφαρμοστεί στη Θεσσαλονίκη –αν θέλουμε να έχουμε την ίδια ευαισθησία και προνοητικότητα για όλη τη χώρα–  αρκετές ημέρες νωρίτερα. Και σε κάθε περίπτωση με δεδομένη τη διαφορά της καμπύλης μεταξύ των δυο περιοχών, προφανώς χρειάζεται πρόσθετη μέριμνα για τη Θεσσαλονίκη», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, που δεν μας έχει συνηθίσει σε αντιπολιτευτικές παρεμβάσεις.

Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, αλλά και επειδή στην κυβέρνηση είναι διάχυτος ο φόβος μήπως περάσει στην κοινωνία ότι η διαχείριση της πανδημίας είναι αναποτελεσματική, η ανάρτηση Βενιζέλου χτύπησε… καμπανάκια στην κυβέρνηση – και, συγκεκριμένα, στον σκληρό πυρήνα του πρωθυπουργικού επιτελείου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα