Ενόχλησαν και τον Στάθη οι μπαχαλάκηδες

Ο γνωστός δημοσιογράφος και σκιτσογράφος εξέφρασε την αγανάκτησή του για τους δράστες της επίθεσης στο βιβλιοπωλείο Πλειάδες στο Παγκράτι, αλλά και όσους τους… καλύπτουν

«Αριστεροί που επιτίθενται σε βιβλιοπωλείο, ως άλλοι ναζήδες, επειδή από αυτό ψώνισε βιβλία ο Μητσοτάκης, είναι άχθος αρούρης. Σε άλλες εποχές θα λέγαμε ότι είναι βαλτοί για να συκοφαντηθεί η Αριστερά. Σήμερα όμως δεν είναι βαλτοί, τη συκοφαντούν αφ’ εαυτών, τέτοιοι που είναι».

Με αυτό το σχόλιο στο twitter ο γνωστός δημοσιογράφος και σκιτσογράφος Στάθης Σταυρόπουλος εξέφρασε την αγανάκτησή του για τους δράστες της επίθεσης στο βιβλιοπωλείο Πλειάδες στο Παγκράτι, αλλά και όσους τους… καλύπτουν. Υπενθυμίζεται ότι παραμονή Χριστουγέννων ο πρωθυπουργός μαζί με την κόρη του πήγαν στο συγκεκριμένο βιβλιοπωλείο και με τη μέθοδο του click away αγόρασαν βιβλία.

Και μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς κάποιοι μπαχαλάκηδες (από αυτούς που θεωρεί επαναστάτες ο ΣΥΡΙΖΑ) επιτέθηκαν στο βιβλιοπωλείο Πλειάδες του Παγκρατίου και προκάλεσαν ζημιές. Απλά να υπενθυμίσουμε ότι ο Στάθης Σταυρόπουλος έχει ασκήσει πολλές φορές σκληρή κριτική στους αρχηγούς της Ν.Δ. και είναι δηλωμένος αριστερός.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα