Ενοχλήθηκαν με το Κογκρέσο Τούρκοι και ΣΥΡΙΖΑ

Στην Κουμουνδούρου το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το πόσα λεφτά έλαβε ο γκουρού της επικοινωνίας Σταν Γκρίνσμπεργκ

Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ ήταν όντως εξόχως επιτυχημένη, κάτι που το βλέπουμε από την αντίδραση των Τούρκων και τα νεύρα και τον θυμό που βγάζουν. Από τον Ερντογάν, ως τον τελευταίο υπουργό του. Η αλήθεια είναι ότι η 42 λεπτών ομιλία του πρωθυπουργού στο Κογκρέσο έχει προκαλέσει αναταραχή στην Τουρκία, κάτι πολύ λογικό, αλλά ουδείς μπορεί να κατανοήσει για ποιον λόγο έχουν σαλτάρει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η ομιλία του πρωθυπουργού γράφτηκε στην Αθήνα από τους λογογράφους του κ. Μητσοτάκης, ενώ οι παρεμβάσεις του πρωθυπουργού ήταν πάρα πολλές. Όταν ολοκληρώθηκε η ομιλία, δόθηκε στον Σταν Γκρίνσμπεργκ, έναν από τους κορυφαίους επικοινωνιολόγους στον κόσμο. O Αμερικανός γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα το πώς σκέφτονται τα μέλη του Κογκρέσου και γι’ αυτό το λόγο έκανε τις αναγκαίες προσαρμογές. Και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που είδαμε έκπληκτοι. Να σηκώνονται όρθιοι οι βουλευτές και γερουσιαστές και να αποθεώνουν τον Έλληνα πρωθυπουργό. Το όνομα του Γκρίνμπεργκ δεν είναι άγνωστο ευρύ κοινό, καθώς στις αλλεπάλληλες νίκες της Ν.Δ. το 2019 είχε βάλει το χεράκι του. Αυτός ήταν που φιλοτέχνησε το προφίλ του Κυριάκου Μητσοτάκη από το 2017. Κάτι που είχε κάνει στο παρελθόν και στον Μπιλ Κλίντον, τον Τόνι Μπλερ, τον Γκέρχαρντ Σρέντερ και πολλούς άλλους.

Κι αντί να πούμε κι ένα ευχαριστώ στον Αμερικανό επικοινωνιολόγο που σχεδίασε (αν το έκανε) τόσο καλά το σκηνικό της ομιλίας Μητσοτάκη, το οποίο βοήθησε για να διαφημιστεί η Ελλάδα σε όλη την υφήλιο, ο ΣΥΡΙΖΑ έθεσε θέμα για τον εάν έλαβε αμοιβή ο Γκρίνμπεργκ και πόση. Και για ποιον λόγο να το κάνει τζάμπα ο Γκρίνμπεργκ; Αυτή είναι η δουλειά του. Τέτοια κάνουν και μάλλον ο Αμερικανός επικοινωνιολόγος στις επόμενες εθνικές εκλογές θα έχει πανεύκολο έργο με τους συντρόφους της Κουμουνδούρου. Με τηλεδιάσκεψη θα τους κερδίσει…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα