Ένταση προκλήθηκε στη δίκη Φιλιππίδη

«Δεν με αφήνετε να πω για τον απλόχερο και καλό Πέτρο» είπε μάρτυρας

Σε κλίμα έντασης συνεχίζεται η δίκη με κατηγορούμενο τον ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη.

Στη σημερινή διαδικασία στο βήμα του μάρτυρα βρέθηκε πρώην συνεργάτης του ηθοποιού η οποία κατέθεσε ότι πριν από ένα χρόνο έχασε τη δουλειά της γιατί θα κατέθετε στη δίκη υπέρ του κατηγορούμενου όπως είπε.

Έχασα τη δουλειά μου γιατί θα κατέθετα υπέρ

«Δε γνωρίζω κάτι για τις καταγγελίες, ούτε γνωρίζω τις καταγγέλλουσες. Όλα αυτά τα χρόνια έχω περάσει από διαφορά επίπεδα με τον κ. Φιλιππίδη. Κάποιες φορές συνεργαστήκαμε καλά, κάποιες άλλες όχι. Έχω φύγει με κλάματα, μου έχει φωνάξει, αλλά του έχω φωνάξει κι εγώ. Είναι απαιτητικός και τελειομανής. Είναι άνθρωπος που αγαπα πολύ το θέατρο.Ο κ. Φιλιππιδης όταν τσακωνόμασταν γιατί ήθελα κάτι διαφορετικό για την επικοινωνία της παράσταση, υπήρχαν εντάσεις. Έφευγα θυμωμένη από το θέατρο. Στα πέντε λεπτά με έπαιρνε τηλέφωνο, του έφευγε ο θυμός. Μου έλεγε «θέλεις να πάμε να φάμε με την Ελπίδα εκεί;». Η συμπεριφορά του στις γυναίκες συναδέλφους ήταν πάντα άψογη. Τους φρόντιζε όλους» είπε η μάρτυρας .

Υπεράσπιση: Γνωρίζατε για τις εξωσυζυγικές σχέσεις  Φιλιππιδη όταν καταθέσατε στην ανάκριση ή ήταν ψέμματα;

Μαρτυρας: Γνώριζα, όπως και για πολλούς άλλους. Αλλά δε με αφήνετε να πω για τον καλό άνθρωπο Φιλιππιδης. Τον απλόχερο, που βοηθούσε τους άστεγους, που βοηθούσε ηθοποιούς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα