Ένταση στα αποδυτήρια του “Φατίχ Τερίμ” κι άλλες κάρτες στην Μπασακσεχίρ ο διαιτητής

Χαμός έγινε στα αποδυτήρια του “Φατίχ Τερίμ” από τους παίκτες και άλλα στελ΄έχη της Μπασακσεχίρ, που τα έβαλαν με τον διαιτητή. Αποτέλεσμα ήταν να δείξει ο Γκρίνφελντ κι άλλες κόκκινες κάρτες και πολλές κίτρινες.

Μόλις οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια, οι άνθρωποι της τουρκικής ομάδας, ο προπονητής και οι παίκτες κατευθύνθηκαν αμέσως στον Ισραηλινό διαιτητή. Η κατάσταση ξέφυγε καθώς οι περισσότεροι έδειχναν εξοργισμένοι, έβριζαν, έσπρωχναν και ελάχιστοι ήταν αυτοί που προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Σε έξαλλη κατάσταση ο Καμερουνέζος στόπερ Σεντζού, απώθησε μάλιστα τον διαιτητή, την ώρα που ο προπονητή της Μπασάκ, Οκάν Μπουρούκ, έβριζε συνεχώς. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τουρκικών ΜΜΕ αποβλήθηκαν και οι δύο. Σύμφωνα με άλλη πληροφορία ήταν ο Αζουμπίκε, ο παίκτης που πήρε απευθείας κόκκινη στην ένταση μετά το τέλος του αγώνα, πάντως η ουσία είναι ότι η Μπασακσεχίρ θα στερηθεί τελικά τη βοήθεια δύο παικτών της στη ρεβάνς λόγω αποβολών (η μία ως γνωστόν, ήταν του Καχβέτσι στη διάρκεια του αγώνα).

«Δύο εξαιρετικά clubs, ομάδες που είναι κοντά στην ποιότητα έπαιξαν σε ένα ματς του Champions League. Έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν από την πλευρά τους, αλλά υπήρχε ένα πρόβλημα. Δυστυχώς οι αποφάσεις του διαιτητή στο τελευταίο κομμάτι του ματς δεν ήταν δίκαιες. Η συμπεριφορά του διαιτητή στο τέλος δεν ήταν σωστή», ήταν τα λόγια του”, σχολίαζε ο Μπουρούκ για τη διαιτησία, ενώ ο Σετζού τόνισε: «Ντροπή του. Το λάθος που έκανε δεν πλήγωσε μόνο εμάς, αλλά και το ποδόσφαιρο. Πιστέψετε με, αν είχε την ίδια συμπεριφορά και στους παίκτες του Ολυμπιακού, θα έλεγα τα ίδια. Η συμπεριφορά του δεν μας άφηνε να παίξουμε πιο σκληρά. Κάναμε 9 φάουλ και πήραμε 4 κίτρινες και 1 κόκκινη. Οι αντίπαλοι έκαναν 15 φάουλ και είδαν μια κίτρινη».

 

 

 

Διαβάστε επίσης