Εντελώς… δημοκρατικά, ο Βαν τ’ Σιπ “αποκεφάλισε” on air τον Σιόβα από την εθνική

Ούτε σε τριτοκοσμική χώρα, αλλά και πολύ… δημοκρατία, έτσι μας βλέπει ο Ολλανδός τεχνικός Τζόνι Βαν τ’ Σιπ. Βγήκε στην αθλητική εκπομπή του ΟΡΕΝ on air απέκλεισε τον Δημήτρη Σιόβα από την εθνική ομάδα!

 Και το έκανε αυτό ο Ολλανδός προπονητής, επειδή ο Σιόβας έκανε το μεγάλο «έγκλημα» να δηλώσει ότι η εθνική ομάδα χρειάζεται την εμπειρία των Παπασταθόπουλου και Μανωλά για να γίνουν καλύτεροι οι πιτσιρικάδες!

 Ο Ολλανδός προπονητής είπε σχετικά:

 Για τη δήλωση του Σιόβα περί «αναγκαίας επιστροφής στην εθνική κάποιων ποδοσφαιριστών»: «Πρώτα απ’ όλα, πιστεύω ότι οι παίκτες δεν πρέπει να μιλούν για αποφάσεις των προπονητών. Ο Σιόβας έκανε ένα μεγάλο λάθος. Έβλαψε με αυτό το σχόλιο την ίδια την ομάδα. Αν θέλεις να πάψεις να είσαι παίκτης και θέλεις να γίνεις προπονητής, μπορείς να το κάνεις».

Και συνέχισε: «Με βάση αυτό το σχόλιο, είναι εκτός ομάδας. Δε σεβάστηκε την ομάδα, δε σεβάστηκε τη διαδικασία εξέλιξης και με αυτό το σχόλιο, έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας. Είμαι ανοικτός στους παίκτες, όποια στιγμή μπορούν να μιλούν σε μένα ή τους βοηθούς μου. Ο Δημήτρης έβλαψε, συνολικά την ομάδα, δεν ξέρω αν το έκανε επίτηδες ή όχι. Εγώ δεν επιτρέπω τέτοια σχόλια και ο Δημήτρης είναι εκτός εθνικής».

 Για την πολιτική του σε τέτοιες καταστάσεις: «Ακούω τα σχόλια, αλλά δε μπορούν όλοι να εκφράζουν την άποψη του και να λένε τι νομίζουν ότι πρέπει να κάνει προπονητής. Υπάρχουν κανόνες. Ο Δημήτρης το ήξερε, ήταν από την αρχή. Ήταν σφάλμα από την πλευρά του».

Η «Α» αι η iapopsi.gr γνώριζαν την απόφαση του Τζόνι και την δημοσίευσαν στις 8 Σεπτεμβρίου. 

Σιόβας, τέλος από την εθνική: Ο κάθε Σιόβας θα λέει την γνώμη του, ΜΟΝΟ όταν του τη ζητούν…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα