Εντός ο «Αβραμό», εκτός οι Χειμάρας, Νικολάου και Σπυράκη, kinder-έκπληξη ο Καραμανλής

Δεν θα αργήσει η ανακοίνωση των γαλάζιων ψηφοδελτίων και θα αποτελέσει μεγάλη ανατροπή αν απο αυτά απουσιάζει ο τέως υπουργός Μεταφορών που θέλει να εξαγνιστεί από τους Σερραίους ψηφοφόρους

Όπως σας είχε προϊδεάσει σε προηγούμενο φύλλο της η «Α» εγένετο αποδεκτό από τον Κυριάκο Μητσοτάκη το θέλημα του Δημήτρη Αβραμόπουλου να κατέβει υποψήφιος στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο της Ηλείας που αποτελεί γενέτειρα του πατέρα του πρώην υπουργού και πρώην επιτρόπου της Ε.Ε.

Αντιθέτως εκτός εκλογικού παιχνιδιού τέθηκαν οριστικά κι αμετάκλητα η Σοφία Νικολάου, η Μαρία Σπυράκη και ο Θέμης Χειμάρας.

Αυτό που μένει πλέον σε εκκρεμότητα είναι η τύχη του τέως υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, που παραιτήθηκε την επαύριο του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη.

Στο κόμμα κρατούν ακόμη κλειστά τα χαρτιά τους λέγοντας στους δημοσιογράφους να κάνουν υπομονή μέχρι την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων που δεν θα αργήσει.

Τις πληροφορίες των πρώτων ημερών μετά από την τραγωδία ότι ο 48χρονος τέως υπουργός θα κοπεί από τις «γαλάζιες» υποψηφιότητες, διαδέχτηκαν οι διαρροές ότι θα κατέβει κανονικά θεωρώντας ότι έχει πράξει στο ακέραιο το καθήκον του –πολιτικό και ηθικό– και ότι το δέον γενέσθαι είναι να κριθεί ή να «καταδικαστεί» στην κάλπη από τον λαό των Σερρών όπου πολιτεύεται.

Αν θα έπρεπε, πάντως, να κάνουμε μία πρόβλεψη για την… kinder-έκπληξη υποψηφιότητα Καραμανλή αυτή θα ήταν ότι τελικά το όνομά του θα φιγουράρει κανονικά στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα