ΕΟΚ: Με Βασιλακόπουλο, Φασούλα, Παπανικολάου η προσωρινή διοίκηση

Το Πρωτοδικείο όρισε προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ με στελέχη τόσο από την απερχόμενη διοίκηση, όσο και από τις τρεις παρατάξεις.

Σε αυτή συμμετέχουν ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Βασιλακόπουλος και στενοί του συνεργάτες, οι υποψήφιοι Παναγιώτης Φασούλας και Άγγελος Παπανικολάου, αλλά όχι ο Βαγγέλης Λιόλιος.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος και ο Παναγιώτης Φασούλας φαίνεται πως στο νέο σχήμα θα έχουν την περισσότερη ισχύ, καθώς σε αυτό περιλαμβάνονται κυρίως δικά τους στελέχη. Από την πλευρά του πρώτου οι Γολέμης, Τσαγκρώνης, Αγγελόπουλος, Παρίσης, πιθανώς και ο Παπανικολάου, ενώ από την πλευρά του δεύτερου οι Χριστοδούλου, Ιωάννου, Ρεντζιάς και Μαρκάκης. Οι Ασημακόπουλος, Μήλας και Νικολόπουλος πρόσκεινται στον Βαγγέλη Λιόλιο. Σημειώνεται πως ο Νίκος Φιλίππου είχε προταθεί χθες ως προσωρινός πρόεδρος από τον Βαγγέλη Λιόλιο και ο Γιάννης Αλεξόπουλος από τον Άγγελο Παπανικολάου.
Με βάση τις προβλέψεις, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο στο ΔΣ έχοντας και την πλειοψηφία των μελών στο πλευρό του, ενώ ακολουθεί ο Παναγιώτης Φασούλας και τρίτος είναι ο Βαγγέλης Λιόλιος με τη μικρότερη δύναμη.

Η νέα διοίκηση θα συγκροτηθεί σε σώμα την Πέμπτη, 1η Απριλίου, με αποστολή να «τρέξει» την ομοσπονδία και αποστολή βάσει νέας τροπολογίας να γίνουν εκλογές για την ανάδειξη… μόνιμης διοίκησης μέχρι τις 30 Μαΐου.

Αναλυτικά τα μέλη της προσωρινής διοίκησης: Γιώργος Βασιλακόπουλος (πρώην πρόεδρος ΕΟΚ), Βαγγέλης Γαλατσόπουλος (πρόεδρος ΕΣΑΚΕ), Αριστείδης Γολέμης, Παναγιώτης Τσαγκρώνης (πρώην γ. γραμματέας ΕΟΚ), Δημητρης Αγγελόπουλος, Σωτήρης Κολοσούσας, Κώστας Παρίσης, Παναγιώτης Φασούλας, Γιάννης, Αλεξόπουλος, Άγγελος Παπανικολάου, Νίκος Φιλίππου, Φάνης Χριστοδούλου, Μέμος Ιωάννου, Ευθύμης Ρεντζιάς, Σάββας Λόρτος, Νίκος Νικολόπουλος, Μπάμπης Μαρκάκης, Σπύρος Μπάκουλας, Σταύρος Δουβής, Χρήστος Μήλας, Κώστας Ασημακόπουλος,

Αναπληρωματικά μέλη: Μιχάλης Βακαλόπουλος, Ιωάννης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Ρόζης

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα