Εορταστικό δείπνο του Συλλόγου Φίλων του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού

Με γιορτινή διάθεση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 το Χριστουγεννιάτικο Εορταστικό Δείπνο του Συλλόγου Φίλων του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, στο Radisson Blu Park Hotel, Roof Top St’ Astra.

Σχετικές Ειδήσεις

Το ΔΣ του Συλλόγου –η πρόεδρος του Συλλόγου κα Λύντια Μαστρονικολή, η κα Δήμητρα Κάτρη-Αλεξοπούλου, η κα Λουκία Παπαχατζή Μουσά, η κα Λίτσα Παναγιωτοπούλου, η κα Φανή Βουγά Μορντώ, η κα Λήδα Κοντογιάννη, η κα Κατερίνα Κοσέντου, ο κος Σπύρος Ρεπούσης– υποδέχτηκαν τα μέλη με χαμόγελο.

Το δείπνο τίμησαν επίσης, με την παρουσία τους η Αντιπρόεδρος κα Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου και ο Διευθύνων Σύμβουλος κος Δημήτρης Εφραίμογλου, καθώς και πλειάδα μελών του Συλλόγου από τον επιχειρηματικό χώρο και τον χώρο του πολιτισμού.

Ο Σύλλογος αριθμεί σήμερα πάνω από 500 μέλη, κάθε ηλικίας, και επιδιώκει να προβάλει το πολύπλευρο έργο του Ιδρύματος, όπως αυτό εκφράζεται μέσα από τις εκθέσεις, τα εκπαιδευτικά προγράμματα, τα συνέδρια, τα σεμινάρια και θεατρικές παραστάσεις. Οι Φίλοι, μέσα από την οργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, επισκέψεων σε μουσεία και εκδρομές σε τόπους με ιδιαίτερη ιστορική αξία, συγκεντρώνουν πόρους και υποστηρίζουν τη δράση του Ιδρύματος για τη διάσωση και διάδοση της ιστορικής μνήμης και παράδοσης.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ, ΕΛΙΝΑ ΒΛΑΣΤΟΥ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΛΑΣΤΟΣ
ΛΙΑ ΠΑΠΑΔΑΥΙΔ, ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΣΒΩΛΟΥ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ
ΜΑΡΙ ΔΕΒΕΡΙΚΟΥ, ΛΟΥΚΙΑ ΠΑΠΑΧΑΤΖΗ ΜΟΥΣΑ, ΣΟΦΙΑ ΚΟΥΝΕΝΑΚΗ ΕΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ, ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΟΥΣΑΣ, ΛΑΖΑΡΟΣ ΕΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΤΡΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ, ΛΥΝΤΙΑ ΜΑΣΤΡΟΝΙΚΟΛΗ ΒΑΣΤΑΡΔΗ ( ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ), ΦΩΦΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ
Διαβάστε επίσης