Επαφές Αλαφούζου για… Ευρώπη

Σε ρυθμούς Ευρώπης κινούνται άπαντες στον Παναθηναϊκό και ο Γιάννης Αλαφούζος με τους συνεργάτες του έχουν συνεχείς επαφές για την εξασφάλιση της αδειοδότησης από την UEFA.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου δείχνει στον αγωνιστικό χώρο πως κινείται σε σωστές… βάσεις και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και θεωρείται… δεδομένη η είσοδός της στα play offs, τα οποία θα κρίνουν και τη παρουσία του «τριφυλλιού» στα ευρωπαϊκά κύπελλα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ωστόσο, το αγωνιστικό δεν αποτελεί το μοναδικό κριτήριο για την παρουσία του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν, η UEFA απέρριψε τον φάκελο της «πράσινης» ΠΑΕ και για τον λόγο αυτό, στα προκριματικά πήρε μέρος η Skoda Ξάνθη.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του εργάζονται πυρετωδώς για να είναι όλα στην εντέλεια ενόψει της νέας σεζόν. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και οι διοικούντες αναμένεται τις επόμενες μέρες να έχουν επαφές με ποδοσφαιριστές που έχουν λαμβάνειν από τους «πράσινους», προκειμένου να διευθετηθούν και οι τελικές λεπτομέρειες.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Η Πράσινη», στόχος του «τριφυλλιού» είναι να αποδείξει στην ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, πως η ΠΑΕ, δεδομένων των συνθηκών, έχει μπει στην σωστή… βάση και όλα δουλεύουν… ρολόι.

Διαβάστε επίσης