«Έπαιξε» και ο Γκάλης με τον Άρη

Ο Άρης έπαιξε όμορφο μπάσκετ κόντρα στο Μεσολόγγι και έφτασε στη νίκη υπερκαλύπτοντας το -3 της ήττας στον πρώτο γύρο ενώ ο Σάββας Καμπερίδης αποκάλυψε ότι συνομίλησε με τον Νίκο Γκάλη πριν από το ματς, ο οποίος του μίλησε γεμάτος αυτοπεποίθηση!

«Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και τους συνεργάτες μου. Αυτό που θέλαμε ήταν να καταφέρουμε να σταματήσουμε τους Λόρενς και Γκότσερ. Πραγματικά κάναμε εξαιρετική δουλειά σε αυτό το κομμάτι. Κυριαρχήσαμε στα ριμπάουντ και στις ασίστ. Δείχνει πως είχαμε καθολική κυριαρχία.

Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Έχουμε τη δυνατότητα αν είμαστε υγιείς και συγκεντρωμένοι να πετύχουμε αρκετές νίκες και επιτυχίες στον δεύτερο γύρο. Πρέπει να δουλέψουμε όπως πρέπει. Ήταν κομβικό ματς, υπήρχε πίεση, προσπαθήσαμε να το διαχειριστούμε, δεχτήκαμε συμπαράσταση πολλών ανθρώπων γύρω από την ομάδα. Λάβαμε πολλά  μηνύματα αγωνίας και συμπαράστασης. Πριν το παιχνίδι και ήταν καθοριστικό, μίλησα με τον Νίκο Γκάλη! Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει ο Γκάλης, ο οποίος μου μίλησε γεμάτος αυτοπεποίθηση!

Έχουμε μια διακοπή τώρα. Πολλά παιδιά είχαν θέματα τραυματισμών και έπαιξαν με δική τους ευθύνη και πρέπει να τους ευχαριστήσω για αυτό. Θέλουμε να γιατρέψουμε τις πληγές μας. Με το Λαύριο είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να συνεχίσουμε με νίκη στην έδρα μας, αν και αυτή η ομάδα πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα