Επεχείρησαν να φέρουν απέναντι Θεοδωρικάκο και Αυγενάκη

SPORTS ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Στην Καζαμπλάνκα πήγε την Πέμπτη ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος κι έχασε τη συνεδρίαση της ΕΟΕ, που εκτός των άλλων ασχολήθηκε και με το αθλητικό νομοσχέδιο του Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, βέβαια, άφησε μία επιστολή για να ενισχύσει όσους πήγαν στη Δημητρίου Βικέλα με στόχο να ζητήσουν τη στήριξη του Σπύρου Καπράλου.

Στο κείμενό του, ο Διαθεσόπουλος αφήνει υπόνοιες για διχασμό του υπουργικού συμβουλίου από τη νομοθετική παρέμβαση του υφυπουργού Αθλητισμού. Αναφέρθηκε σε αντίδραση κυβερνητικού στελέχους, χωρίς να τον κατονομάσει. Για προφανείς λόγους.

Επειδή γνώριζε πως θα τον διέψευδε αμέσως. Λέγεται, όμως, ότι οι συνεργάτες του Διαθεσόπουλου διακινούσαν το όνομα του υπουργού που εξέφρασε τις διαφωνίες του. Αναφέρονταν στον Τάκη Θεοδωρικάκο.

Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην ανθρωπογεωγραφία της κυβέρνησης, μάλλον θεωρείται απίθανο να εισαχθεί στη Βουλή νομοσχέδιο, με το οποίο διαφωνεί ο υπουργός Εσωτερικών.

Όχι μόνο λόγω της εμπιστοσύνης που έχει στο πρόσωπό του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και επειδή είναι αποδεκτός από σημαντικό κομμάτι της κυβέρνησης. Και προσπερνάμε την αδιαμφισβήτητη εμπειρία του από τον αθλητισμό τα χρόνια που βρισκόταν στο πλευρό του Γιώργου Λιάνη στη Γενική Γραμματεία.

Άρα, αν είχε ενστάσεις ο Θεοδωρικάκος, προφανώς και θα γίνονταν κάποιες τροποποιήσεις στο νομοσχέδιο. Οπότε, η διακίνηση του ονόματός του από φίλους του Διαθεσόπουλου, μάλλον μοιάζει με παραμύθι δίχως δράκο.

Διαβάστε επίσης