Επεισόδια και στο χάντμπολ…

Το χάντμπολ δεν εξαιρέθηκε από τα αθλήματα όπου επεισόδια και βιαιότητες, στιγμάτισαν την εικόνα του. Υβριστικά συνθήματα και ρίψη νερού από πλευράς οπαδών της ΑΕΚ γράφτηκε μεταξύ άλλων στο φύλλο αγώνα του δεύτερου τελικού της handball premier ανάμεσα στην Ένωση και τον Ολυμπιακό/όμιλο Ξυνή.

Οι διαιτητές έγραψαν στο φύλλο αγώνα ότι: «Στο 51:59 του αγώνα ο αθλητής του αγώνα Π. Καραμπουρνιώτης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη και μπλε κάρτα γιατί μετά από φάουλ που δέχθηκε, κινήθηκε απειλητικά προς τον αντίπαλο του και του είπε ’’άντε γ@μήσου ρε μπ@στ@ρδ@κι’’ Το δελτίο του αθλήτη κρατήθηκε».

Ο παρατηρητής ασφαλείας έγραψε στο φύλλο αγώνα: «1. Υβριστικά συνθήματα κατά φυσικών προσώπων του Ολυμπιακού πριν την έναρξη, στο 12:29 και στο 57:08. 2. Ρίψη νερού στον αγωνιστικό χώρο από τους οπαδούς της ΑΕΚ στο 34:14 και στο 34:45. 3) Απόπειρα επίθεσης οπαδών της ΑΕΚ προς τους επισήμους του Ολυμπιακού στο 27:02 4)Είσοδος και πανηγυρισμοί οπαδών της ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο μετά την λήξη του αγώνα. 5. Προβληματική λειτουργία του χρονομέτρου. Σε όλα τα ανωτέρω έγιναν διακοπές του αγώνα. Ακολουθεί αναλυτική έκθεση».

Διαβάστε επίσης