Επεισόδιο του Θεοδωράκη με την Μάρκου με αναφορές σε ψηλοτάκουνα

Έντονη ήταν η αντιπαράθεση του Σταύρου Θεοδωράκη με την Κατερίνα Μάρκου, όταν ήταν στον βήμα ο επικεφαλής του Ποταμιού. Την ώρα που ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλούσε για το Σκοπιανό τασσόμενος υπέρ της συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ, η Κατερίνα Μάρκου, πρώην βουλευτής του Ποταμιού (νυν βουλευτής της Ν.Δ.), παρενέβη λέγοντάς του: «Ουστ! Αυτά να πας να τα πεις στη Θεσσαλονίκη!».
«Αφού τολμάτε και μιλάτε εγώ δεν κυκλοφορώ στα σαλόνια της Θεσσαλονίκης, αλλά στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Τα  ψηλοτάκουνα σας δεν φτάνουν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, να τους χαίρεστε τους νέους συμμάχους. Δεν  φταίτε εσείς, φταίνε αυτοί που σας πήραν.  Βάλτε τις γόβες σας  και πηγαίνετε στη Θεσσαλονίκη να ακούσετε τις απόψεις του κόσμου για αυτά που λέτε. Δάνειο ζητήσατε από τη Νέα Δημοκρατία»; της απάντησε, οργισμένος ο Σταύρος Θεοδωράκης για την βουλευτή που ανέδειξε το Ποτάμι και σήμερα βρίσκεται στα έδρανα της Ν.Δ.

Λίγο αργότερα η Κατερίνα Μάρκου με ανάρτηση της έδωσε την δική της απάντηση στον Σταύρο Θεοδωράκη: «Είπα στον κ. Θεοδωράκη, πως ξεπουλάει την ιστορία της πατρίδας μας, πως είναι ο ‘χρήσιμος ηλίθιος’ μιας και οι ΑΝΕΛ ψηφίζουν όχι για το Σκοπιανό και το ΠΟΤΑΜΙ λέει ΝΑΙ».

Διαβάστε επίσης