Έπεσαν μπουνιές στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Άναψαν τα αίματα το απόγευμα της Πέμπτης στο Περιφερειακό Συμβούλιο με τον Θάνο Τζήμερο να φέρεται πως χτύπησε την Αλεξάνδρα Μπαλού, ενώ εκείνος δεν το παραδέχεται ευθέως. Ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Καραμέρος με “τιτίβασμα” στο Twitter έδωσε από την πρώτη στιγμή την είδηση, ενώ στη συνέχεια με ανακοινώσεις τους ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ καταδίκασαν την ενέργεια του επικεφαλής της παράταξης “Δημιουργία Ξανά”, Θάνου Τζήμερου.

Μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο και το “Live News” του Epsilon, o τελευταίος ξεκαθάρισε πως μόνο μέσα από το βίντεο θα φανεί η αλήθεια: “Προσερχόμενος στο Συμβούλιο διαπίστωσα στον προθάλαμο ότι υπήρχαν αφίσες του ΠΑΜΕ. Τις πέταξα και πήγα στη θέση μου. Κάποιος τραμπούκος του ΠΑΜΕ το διαπίστωσε ήρθε στη θέση μου με έβρισε και μου πέταξε τις αφίσες.

Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, που μόνος του ψηφίζει και επικυρώνει, το έβλεπε και δεν έκανε τίποτα. Αγνόησα τον τραμπούκο, ήρθε ομάδα του ΚΚΕ που άρχισε να με βρίζει, ήρθε και η Μπαλού. Την προηγούμενη φορά ο Μανουσογιαννάκης ήρθε και με έπιασε από το λαιμό. Είναι επικίνδυνο να είσαι αντίπαλος του ΚΚΕ σε σοβιετοκρατούμενη χώρα.

Τους είπα ότι όταν βλέπω αφίσες σε δημόσιους χώρους, θα τις κατεβάζω. Εκφράζω μια πολιτική άποψη. Και τραμπούκοι και συκοφάντες. Ζητήστε το βίντεο. Τον πρώτο που με χτύπησε και με προπηλάκισε τον έσπρωξα δυνατά, αν πήρε η μπάλα και την Μπαλού, δεν ξέρω. Έκανα μια πράξη πολιτικού ακτιβισμού”.

Από την πλευρά της, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής, Αλεξάνδρα Μπαλού, έκανε λόγο για δειλία του κ. Τζήμερου“Ο συγκεκριμένος τύπος, είναι ένα υστερικό φασιστοειδές. Έσκισε για άλλη μια φορά τις αφίσες που οι εργαζόμενοι έχουν κολλήσει στο χώρο εργασίας τους.

Όπου βρίσκει ανακοινώσεις για κινητοποιήσεις τις σκίζει γιατί είναι εχθρός κάθε λαϊκού αγώνα. Υπερασπιστήκαμε το δικαίωμά μας να μιλάμε για την απεργία. Σε αυτή την παρέμβασή μας και έσπρωξε τον συνάδελφο και εμένα με χτύπησε. Είναι και δειλία να μην το παραδέχεται”.

Παράλληλα και η ίδια ζήτησε να δημοσιοποιηθεί το βίντεο από το Περιφερειακό Συμβούλιο που εν συνεχεία απέβαλε τον κ. Τζήμερο, λέγοντας: “Τζήμεροι υπάρχουν πολλοί που προσπαθούν να τρομοκρατήσουν, γι αυτό οι εργαζόμενοι πρέπει να έχουν μαζική συμμετοχή στην απεργία”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα