Έπεσαν οι μάσκες και ο Αλαφούζος μικραίνει τον Παναθηναϊκό

Έπεσαν οι μάσκες. Ο κόσμος μπορεί να το είχε τούμπανο και η ΕΠΟ κρυφό καμάρι, αλλά όλοι κατανοούν το παρασκήνιο της απόφασης της Ομοσπονδίας να μη γίνει στα Γιάννινα το ματς κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, αλλά σε ουδέτερο γήπεδο για να ευνοηθεί η ομάδα του Γιάννη Αλαφούζου.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της απόφασης της Επιτροπής Διοργανώσεων της ομοσπονδίας, να ορίσει τον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο στο γήπεδο του Αγρινίου λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου των Ζωσιμάδων. Οι Ηπειρώτες έπραξαν το αυτονόητο προσβάλλοντας την απόφαση της Ομοσπονδίας που με το έτσι θέλω τους τιμωρεί και τους υποχρεώνει να παίξουν σε ουδέτερο γήπεδο.

Και… ω του θαύματος. Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε πρόσθετη παρέμβαση κατά του ΠΑΣ Γιάννινα και υπέρ της απόφασης της ΕΠΟ για την αλλαγή της έδρας. Να τιμωρηθεί η ομάδα των Ιωαννίνων δηλαδή.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 10 το πρωί και άμεσα θα εκδοθεί και η απόφαση. Ωστόσο ο Αλαφούζος με τέτοιες αποφάσεις μικραίνει τον Παναθηναϊκό…

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα