Έπεσαν οι σοβάδες σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αθήνας (φωτο)

Τριτοκοσμικές εικόνες σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αθήνας. Αναφερόμαστε στο Γενικό Κρατικό Νικαίας στο οποίο συγκεντρώνεται καθημερινά εκατοντάδες ασθενείς και οι συνοδοί τους. Το νοσοκομείο κυριολεκτικά βρίσκεται υπό κατάρρευση αφού έπεσαν σοβάδες και τραυμάτισαν σοβαρά μητέρα που συνόδευε το παιδί της.

Δείτε τις φωτογραφίες

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη τα μεσάνυχτα της Πέμπτης όταν έπεσαν οι σοβάδες σε δωμάτιο της Ορθοπεδικής Κλινικής που βρίσκεται στον 3ο όροφο της κεντρικής πτέρυγας του νοσοκομείου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μητέρα νεαρού ασθενή που θα χειρουργούταν την Παρασκευή.

Για το συμβάν διαμαρτύρεται και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), ζητώντας άμεσες παρεμβάσεις.

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν «πόσο πρέπει να φωνάξουμε για να μας ακούσει η κυβέρνηση», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ τονίζοντας ότι «προτιμούν να διαθέτουν 18.600 ευρώ να βάψουν το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης και να αλλάξει κουρτίνες η κα Νοτοπούλου αντί να συντηρήσουν τα Νοσοκομεία».

Διαβάστε επίσης