Έπεσε ασανσέρ στο Ιπποκράτειο και τραυμάτισε γιατρό!

Ελλάς το μεγαλείο σου.  Εν έτει 2019 να πέφτει ασανσέρ και να τραυματίζει γιατρό δεν είναι ότι πιο συνηθισμένο. Αυτό το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Ιπποκράτειο της Αθήνας πριν από μερικές μέρες και φέρνει στην επιφένεια τις τραγικές ελλείψεις σε κτηριακές υποδομές και συντήρηση στα ελληνικά νοσοκομεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την περασμένη Παρασκευή έπεσε ένα από τα ασανσέρ στο Ιπποκράτειο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας γιατρός που επέβαινε σε αυτό.

Το ασανσέρ έπεσε από τον 4ο όροφο και ο γιατρός έπαθε, ευτυχώς, μόνο κατάγματα στο πόδι από την πτώση αυτή.

Συγκεκριμένα, καθώς ο γιατρός πήγε να μπει στο ασανσέρ στον 4ο όροφο, εκείνο έπεσε και η καμπίνα του πλάκωσε το πόδι του. Από θαύμα δεν χτύπησε πολύ πιο σοβαρά ο γιατρός, καθώς για λίγα εκατοστά δεν είχε μπει περισσότερο μέσα στην καμπίνα!

Το συγκεκριμένο ασανσέρ εξυπηρετεί τόσο τους γιατρούς, όσο και τους επισκέπτες και τους ασθενείς. Ο νους παγώνει στην σκέψη να είχε πέσει το ασανσέρ με κόσμο μέσα…

Και σαν να μην έφτανε αυτό το περιστατικό από μόνο του για να κάνει κάθε υπεύθυνο να ντρέπεται για την εικόνα, την λειτουργικότητα και την συντήρηση των νοσοκομειακών εγκαταστάσεων στο Ιπποκράτειο (και όχι μόνο φυσικά), το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι προσφέρθηκαν μεν επιτόπου στον γιατρό οι πρώτες βοήθειες, αλλά αναγκάστηκε να διακομιστεί στον Ερυθρό Σταυρό, διότι το Ιπποκράτειο δεν διαθέτει ορθοπεδική κλινική.

Τα Μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων του Ιπποκρατείου στηρίζουν και εύχονται ταχεία ανάρρωση στον γιατρό.

Η σύμβαση του Ιπποκρατείου με εταιρεία συντήρησης των ασανσέρ φέρεται να είναι σε ισχύ, ενώ πραγματοποιείται τακτικός μηνιαίος έλεγχος τόσο από την εταιρεία όσο και από την Τεχνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου.

Διαβάστε επίσης