«Έπεσε» το paotv.gr, συγγνώμη για την ταλαιπωρία από την ΠΑΕ

Πολλά τεχνικά προβλήματα αντιμετώπισε το «Παναθηναϊκός TV» στην πρεμιέρα του, μεταδίδοντας τον φιλικό αγώνα του Παναθηναϊκού με το Μαρκό. Κυρίως στο διαδικτυακό κομμάτι, γιατί με την Cosmote TV δεν υπήρξε πρόβλημα.

Στο διαδίκτυο, η ιστοσελίδα www.paotv.gr «έπεσε» περίπου 20 λεπτά πριν από την έναρξη του παιχνιδιού και άνοιξε σε ελάχιστους στη διάρκεια των 90’. Όσοι αποκτούσαν πρόσβαση, δεν μπορούσαν να κάνουν εγγραφή αφού το σύστημα ήταν υπερφορτωμένο.

Μετά απ αυτό, οι τεχνικοί του Παναθηναϊκού μετέφεραν τη διαδικτυακή μετάδοση στο Youtube, όπου οι χρήστες παρακολούθησαν το δεύτερο ημίχρονο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Είναι κοινότυπο αλλά στην προκειμένη περίπτωση αποτελεί πραγματικότητα: κάθε αρχή και δύσκολη. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας που κατά χιλιάδες ακολούθησε την προβλεπόμενη διαδικασία μέσω του paotv.gr, προκειμένου να παρακολουθήσει τη φιλική αναμέτρηση με τη Μαρκό, στην πρώτη τηλεοπτική μετάδοση του «Παναθηναϊκός TV». Παράλληλα, όμως, αυτή η επιθυμία προκάλεσε αξεπέραστα τεχνικά προβλήματα. Οφείλουμε να απολογηθούμε στους χιλιάδες φιλάθλους, οι οποίοι εξαιτίας αυτών των προβλημάτων, δεν κατόρθωσαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Ήδη όλες οι αρμόδιες ομάδες του «Παναθηναϊκός TV» εργάζονται προς την κατεύθυνση της επίλυσης των ζητημάτων, ώστε στο επόμενο τηλεοπτικό ραντεβού με το «Παναθηναϊκός TV», στις 26 Αυγούστου στο φιλικό με τον ΟΦΗ, να κυλήσουν όλα ομαλά. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και συγγνώμη για την ταλαιπωρία».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα