Επέστρεψαν υγιέστατοι «Στη Φωλιά των Κου Κου» Καραβάτου-Κατσούλης!

Μετά από διακοπή δύο ημερών λόγω των έκτακτων προληπτικών μέτρων για τον κορωνοϊό, οι δύο παρουσιαστές έδωσαν ξανά το «παρών» στην τηλεοπτική εκπομπή τους

Μετά από διακοπή δύο ημερών λόγω των έκτακτων προληπτικών μέτρων για τον κορωνοϊό, ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου έδωσαν ξανά το «παρών» στο στούντιο της τηλεοπτικής εκπομπής τους «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Μάλιστα, ο παρουσιαστής είχε εμφανίσει ύποπτα συμπτώματα και υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, διαπιστώνοντας όμως με ανακούφιση ότι είναι αρνητικός στον επικίνδυνο ιό.

Έτσι, επιστρέφοντας, μοιράστηκε με τους τηλεθεατές τα εξής:

«Ξαναγυρίσαμε, κυρίες και κύριοι! Είμαστε εδώ! Να πω προσωπικά ένα τεράστιο ευχαριστώ και για τις ευχές σας, όταν ανακοίνωσα πως θα πάω να κάνω προληπτικά το τεστ για κορωνοϊό, κατόπιν της προτροπής της γιατρού μου. Να πω πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές όταν βγήκε αρνητικό το τεστ. Εγώ το έκανα επειδή αισθάνθηκα πως όφειλα να το κάνω, επειδή είχα κάποια συγκεκριμένα συμπτώματα. Δεν μου ήρθε έτσι ξαφνικά να πάω. Ήταν μια πολύ χρήσιμη και ενδιαφέρουσα εμπειρία αυτές οι δυόμιση μέρες απομόνωσης».

Ευχόμαστε να είναι σιδερένιος!

Διαβάστε επίσης