Επέτειος Πολυτεχνείου: Τουλάχιστον 100 προσαγωγές στην Αθήνα

Οι αστυνομικές δυνάμεις "έσπασαν" συγκεντρώσεις στο Άλσος Καισαριανής, στα Σεπόλια και στον Σταθμό Λαρίσης - Ελεύθεροι και τα εφτά μέλη του ΚΚΕ

Τουλάχιστον σε 100 προσαγωγές έχει προχωρήσει η ΕΛ.ΑΣ. σε αρκετά σημεία της Αθήνας, στο πλαίσιο των απαγορεύσεων συγκεντρώσεων λόγω κορωνοϊού αλλά και για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Παράλληλα πολλοί ήταν αυτοί που πήγαν κόντρα στα μέτρα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εντάσεις αλλά και κυνηγητά σε διάφορα σημεία της Αθήνας.

Στο πλαίσιο του καλέσματος στα Προπύλαια, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που κινήθηκαν προς τα εκεί χρησιμοποιώντας το μετρό. Αποτέλεσμα αυτού, να υπάρξει ένταση και συμπλοκές με την αστυνομία στον σταθμό Λαρίσης και στα Σεπόλια.

Στο σταθμό Λαρίσης, όπου δεν επικρατεί πλέον κλίμα έντασης, συγκεντρώθηκαν 50 άτομα και έγιναν 10 προσαγωγές

Στα Σεπόλια παραμένουν οι συγκεντρωμένοι, δεν έχει γίνει όμως χρήση δακρυγόνων.

Νωρίτερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, σημειώθηκε ένταση και μικροεπεισόδια, γύρω από το Άλσος Καισαριανής, όπου κατέληξε πορεία αντιεξουσιαστών, η οποία ξεκίνησε από τον Βύρωνα, καθώς και στον Σταθμό Λαρίσης.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται παντού από το πρωί, διέλυσαν τις συγκεντρώσεις και προχώρησαν σε προσαγωγές.

Οι προσαχθέντες οδηγούνται στην Ασφάλεια Αττικής όπου εξετάζονται.

Σημειώνεται, πως λίγο νωρίτερα αφέθηκαν ελεύθερα επτά άτομα που είχαν προσαχθεί από την οδό Πανεπιστημίου, κατά την επέμβαση της Αστυνομίας στηνσυγκέντρωση μελών του ΚΚΕ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα