Έπιασε δουλειά ως ξεναγός για να επιβιώσει γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός (εικόνες)

 

Την γνωρίσαμε μέσα από επιτυχημένες ταινίες, τη λατρέψαμε κι εκείνη με τη σειρά της λάτρεψε το κοινό της. Η ζωή όμως, με το πέρασμα των χρόνων, δεν της τα έφερε όπως τα ήθελε. Αντιθέτως μάλιστα, της φέρθηκε με τον χειρότερο τρόπο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, δεν έκρυψε ποτέ τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγω έλλειψης δουλειάς στην υποκριτική.

Η Καίτη Φίνου μιλώντας στην  Espresso αποκαλύπτει πως εδώ και τρία χρόνια εργάζεται ως ξεναγός σε γκρουπ για να ζήσει, ενώ πριν χρόνια πουλούσε και βιβλία από πόρτα σε πόρτα.

«Αν περίμενα από το επάγγελμα του ηθοποιού, θα ήμουν στο δρόμο. Έχω κάνει πολλές δουλειές και δεν ντρέπομαι γι’ αυτές. Πλέον επιβιώνουμε εμείς οι ηθοποιοί πολύ δύσκολα.Πριν από μερικά χρόνια, πουλούσα βιβλία από πόρτα σε πόρτα για να ζήσω. Μετά πουλούσα φο μπιζού. Εδώ και τρία χρόνια, ως εξωτερικός συνεργάτης είμαι συνοδός γκρουπ σε μεγάλο ταξιδιωτικό γραφείο. Κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα το κάνω εποχιακά για να μπορέσω να βγάλω κάποια έξοδα του μήνα. Και φυσικά το κάνω για καθαρά βιοποριστικούς λόγους», αναφέρει χαρακτηριστικά η Καίτη Φίνου.

 

Gepostet von Καίτη Φίνου am Montag, 9. April 2018

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα