Επικεφαλής στο Επικρατείας της ΝΔ ο Παναγιώτης Πικραμμένος

Η αποκάλυψη έγινε από τον Κ. Μητσοτάκη, ενώ διάλεξε για την τελευταία - τιμητική θέση στο Επικρατείας τον ταλαντούχο ηθοποιό Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη

Και επίσημα στη πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας θα είναι ο Παναγιώτης Πικράμμενος, όπως αποκάλυψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και τη Μάρα Ζαχαρέα. Ενώ στην τελευταία – τιμητική θέση τοποθέτησε τον ταλαντούχο ηθοποιό Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

«Ο επικεφαλής στο Επικρατείας θα είναι ο Παναγιώτης Πικράμμενος. Ένας άνθρωπος ο οποίος με το κύρος του έχει να προσθέσει πολλά στη βουλή και η παρουσία του στο ψηφοδέλτιο συμβολίζει πολλά» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε ότι αυτός που θα τοποθετηθεί στην τελευταία, τιμητική θέση στο Επικρατείας είναι ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ηθοποιός «εξαιρετικά πολιτικοποιημένος που με τη συμμετοχή του συμβολίζει αυτή την ευρεία διεύρυνση και την ανάγκη της ΝΔ να εκφράσει το σύνολο των προοδευτικών δυνάμεων», όπως είπε.

Ο Πικραμμένος, η Novartis και τα δάκρυα στη Βουλή

Ο Παναγιώτης Πικραμμένος είχε συγκλονίσει με την ομιλία του, στη συζήτηση για προανακριτική για την υπόθεση Novartis.

«Στην αρχή αιφνιδιάστηκα, τώρα όμως κατατρύχομαι από αισθήματα οργής, αγανάκτησης», είχε πει τότε κ. Πικραμμένος και σχεδόν δακρυσμένος συνέχισε: «Στο πρόσωπό μου δεν κατηγορείται ο τότε υπηρεσιακός πρωθυπουργός των ολίγων ημερών, αλλά και ο τότε πρόεδρος του ΣτΕ. Κατηγορούμαι ότι ως εν ενεργεία δικαστικός δωροδοκήθηκα».

Δεν κλείνει η Βουλή το καλοκαίρι, λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρθηκε στις πρώτες ενέργειες του κόμματός του εφόσον το κόμμα του κερδίσει τις εκλογές. Όπως είπε, είναι ανάγκη να εξακολουθήσει η λειτουργία της ώστε να έρθουν όπως είπε τα πρώτα νομοσχέδια.

 

Διαβάστε επίσης