Επικό γέλιο: Η Καμίλα σκουντάει τη βασίλισσα Μαξίμα για να σταματήσει το κουβεντολόι με την Κέιτ Μίντλετον (βίντεο)

Όταν οι γαλαζοαίματοι… ξεφεύγουν, κάποιος πρέπει να επιβάλει την τάξη

Μια βασιλική οικογένεια πρέπει πάντα(;) να ακολουθεί το πρωτόκολλο, οπότε, όταν ένα μέλος… εκτροχιάζεται, τότε κάποιος άλλος πρέπει να επιβάλει την τάξη. Όπως συνέβη στην περίπτωση της Καμίλα, που διόρθωσε τη βασίλισσα Μαξίμα και την Κέιτ Μίντλετον και μάλιστα σε δημόσια θέα!

Πιο συγκεκριμένα, στην προχθεσινή εκδήλωση για το Τάγμα της Περικνημίδας, η δούκισσα της Κορνουάλης ήταν αυτή που εξασφάλισε πως οι άλλες Ευρωπαίες βασίλισσες θα τηρούσαν αυστηρά το πρωτόκολλο.

Την ώρα λοιπόν, που όλες τους βρίσκονταν έξω από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο Γουίνδσορ, η Καμίλα σκούντηξε την βασίλισσα Μαξίμα της Ολλανδίας στο χέρι για να της υπενθυμίσει πως πρέπει να κοιτάει μπροστά και να πάρει την θέση της.

Και μπορεί προς στιγμή, η βασίλισσα Μαξίμα να γυρίζει προς τα εμπρός για να παρακολουθήσει την έναρξη της πομπής, ωστόσο, δευτερόλεπτα αργότερα, συνεχίζει την ψιλή κουβεντούλα της με την Κέιτ Μίντλετον, με αποτέλεσμα η Καμίλα να της λέει πάλι κάτι και τότε να συμμορφώνονται και οι δυο τους.

Γελάσατε..;

Εμείς πάντως πολύ!

Διαβάστε επίσης