Επικυρώθηκε ο υποβιβασμός της ΑΕΚ

Οριστικά και αμετάκλητα από τη νέα αγωνιστική περίοδο η Super League δεν θα έχει στην τάξη της την ΑΕΚ.

Αυτό σημαίνει, ότι η καταγγελία της «Ένωσης» για την προσφυγή του Άρη στο άρθρο 99 (άρα στα πολιτικά δικαστήρια), δεν έχει πλέον καμία ουσία. Διότι ακόμα και στην περίπτωση που δικαιωνόταν η ΑΕΚ, τότε ο Άρης θα υποβιβαζόταν και αυτός στη Β’ Εθνική, αλλά από τη στιγμή που επικυρώθηκε η βαθμολογία, η ΑΕΚ δεν είχε δικαίωμα παραμονής και τη θέση του Άρη θα έπαιρνε μια ομάδα από τη Β’ Εθνική.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος, ωστόσο, παρά το γεγονός ότι βρισκόταν στα γραφεία της Λίγκας για το Δ.Σ., έστω και αν έφτασε με καθυστέρηση, όταν ρωτήθηκε για το αν επικυρώθηκε η βαθμολογία και για την καταγγελία της ΑΕΚ, δεν κατάφερε να δώσει μια σαφή απάντηση.

Ο Δημητρέλος, σύμφωνα με πληροφορίες έδωσε ήδη εντολή να σταλεί στην ομοσπονδία η έγγραφη απόσυρση της καταγγελίας της ΑΕΚ σε βάρος του Άρη και η εν λόγω απόφαση αναμένεται να επικυρωθεί αύριο από τη ΓΣ της ΠΑΕ. Κάτι που ήταν δεδομένο ότι έπρεπε να γίνει.

 

Αναλυτικά οι Αποφάσεις Δ.Σ. της Super League 13/05/2013:

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, αποφασίστηκαν, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1) Αποφασίστηκε ομόφωνα όπως η αίτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της ΠΑΕ Άρης κριθεί από το ΔΣ της ΕΠΟ (όπου ούτως ή άλλως έχει υποβληθεί από την ΠΑΕ ΑΕΚ εκ παραλλήλου με την υποβολή της στο ΔΣ της Super League).

2) Επικυρώθηκε ομόφωνα στο σύνολό του ο βαθμολογικός πίνακας Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 (κανονικής περιόδου).

3) Ορίστηκε ομόφωνα το σύνολο των αγώνων Play Off και εγκρίθηκε το πρόγραμμα τηλεοπτικών μεταδόσεων.

4) Αποφασίστηκε ομόφωνα η συμμετοχή δύο εκπροσώπων της Super League (ενός νομικού και ενός ορκωτού λογιστή) στην Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα