Επίπληξη σε Σπανό και Μαντζουράκη, πρόστιμα σε ΠΑΟ, ΟΦΗ και Πανιώνιο

Με την ποινή της επίπληξης τιμώρησε η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League τους Γιώργο Σπανό και Γιάννη Μαντζουράκη για τη συμπεριφορά τους στο ματς ΑΕΛ Καλλονής-Ατρόμητος. Επιπλέον επιβλήθηκαν πρόστιμα στις ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΟΦΗ και Πανιώνιος για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 6ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής, κ.Ι.Ματζουράκη (προπονητή): διότι: «Ο αγώνας ξεκίνησε με έξι (6) λεπτά καθυστέρηση διότι τρεις (3) ποδοσφαιριστές της εγκαλουμένης δεν ήταν σύμφωνα με τον κανονισμό κατάλληλα εξοπλισμένοι (διπλή κάλτσα διαφορετικού χρώματος) καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του προπονητή κ.Ι.Ματζουράκη: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ και στον προπονητή κ. Ι. Μαντζουράκη την ποινή της επίπληξης.

Β) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ, κ.Γ.Σπανό (πρόεδρο): Για τη συμπεριφορά του προέδρου κ.Γ.Σπανού: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ. και στον πρόεδρο κ Γ. Σπανό την ποινή της επίπληξης.

Γ) ΠΑΕ ΟΦΗ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ.

Ε) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ».

Διαβάστε επίσης