Επίσημα στον Alpha η Αντελίνα Βαρθακούρη (βίντεο)

Η εκπομπή «Happy Day» μετέδωσε την αποκλειστική είδηση για την ένταξη της πρώην παίκτριας του «Globetrotters» στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού

«Ακούγαμε τόσο καιρό ότι η Αντελίνα Βαρθακούρη έρχεται στον Alpha. Εμείς δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε μέχρι αυτό να έχει έναν πιο επίσημο χαρακτήρα γιατί αφορά στο κανάλι μας και στο σπίτι μας», ανέφερε στον «αέρα» της τηλεοπτικής της εκπομπής «Happy Day», η Σταματίνα Τσιμτσιλή και πρόσθεσε λέγοντας «και ήρθε αυτή η επίσημη ανακοίνωση!».

Επίσης, σύμφωνα και με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», η Αντελίνα θα αναλάβει μια καθημερινή εκπομπή που θα ξεκινήσει το Μάρτιο και θα παίζεται αμέσως μετά την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Το κόνσεπτ πρόκειται να είναι ένα ριάλιτι δρόμου και θα χρησιμοποιηθεί ο αυθορμητισμός και η αμεσότητά της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού:

«O Alpha ενισχύει το κομμάτι της ψυχαγωγίας καλωσορίζοντας την Αντελίνα Βαρθακούρη” σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση. Ο αυθορμητισμός και η φρεσκάδα της Αντελίνας, ταιριάζουν στο προφίλ του Alpha, που επιλέγει να εκπροσωπείται από πρόσωπα που μιλούν στην καρδιά του τηλεθεατή με αμεσότητα, οικειότητα και ειλικρίνεια. Της ευχόμαστε καλή αρχή και κάθε επιτυχία».

Καλή επιτυχία κι από εμάς, λοιπόν!

 

Διαβάστε επίσης