Επισκέφθηκε τον Μπουτάρη στο δημαρχείο η Νοτοπούλου

Εθιμοτυπική συνάντηση με την υποψήφια δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, είχε στο δημαρχιακό μέγαρο ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, ενόψει την επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών. Στη συνάντηση, που κράτησε περίπου μία ώρα, συζητήθηκαν τα έργα που είναι σε εξέλιξη στον κεντρικό δήμο, αλλά και τα σχέδια της διοίκησης για το μέλλον.

Στις δηλώσεις που ακολούθησαν, ο κ. Μπουτάρης, αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στην κ. Νοτοπούλου, είπε πως «η πορεία της σε όλη τη διάρκεια που ήταν στο υπουργείο ήταν πολύ επωφελής για τον δήμο Θεσσαλονίκης και αυτό δεν μπορεί να ξεχαστεί. Από κει και πέρα, αν καταφέρει και εκλεγεί δήμαρχος, που της το εύχομαι, πιστεύω ότι θα προχωρήσει πολύ το έργο που εμείς ξεκινήσαμε».

Και η κ. Νοτοπούλου στάθηκε στη συνεργασία που είχε με τον δήμαρχο από τη θέση της υφυπουργού και χαρακτήρισε τη σημερινή συζήτηση βαθιά πολιτική. «Ο Γιάννης Μπουτάρης είναι μεγάλο κεφάλαιο για την πόλη. Έδωσε μια μάχη. Απάλλαξε την πόλη από το σκοτάδι και σε όλη αυτή την προσπάθεια, από τις θέσεις που ήμασταν, βάλαμε πλάτη. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας δημος που είναι οικονομικά υγιής και θεωρώ ότι θα είμαστε μαζί στην προσπάθεια να μην επανέλθουν στη διοίκηση άνθρωποι που θέλουν τα συμφέροντα να κάνουν πάρτι».

Ο κ. Μπουτάρης ρωτήθηκε για τις ευχές που δίνει σε όλους τους υποψήφιους δημάρχους που τον επισκέπτονται στο δημαρχείο και απάντησε πως δεν έχει εκφράσει στήριξη σε κανέναν άλλον εκτός από την παράταξη του Πέτρου Λεκάκη.

Διαβάστε επίσης