«Επίσκεψη» οπαδών στην προπόνηση του ΟΦΗ!

Η κακή αγωνιστική εικόνα του ΟΦΗ, ο οποίος βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, προκάλεσε την αντίδραση των οπαδών του που δεν δέχτηκαν τη «συγνώμη» των παικτών.

Πάνω από 100 οπαδοί του ΟΦΗ έκαναν ξαφνική «επίσκεψη» στην απογευματινή προπόνηση και τα «έψαλαν» στους παίκτες με αφορμή την κακή αγωνιστική τους εικόνα. Η προπόνηση διακόπηκε και για αρκετή ώρα οι φίλοι των Κρητικών τα «έχωσαν» στους ποδοσφαιριστές για τα άσχημα αποτελέσματα, θεωρώντας τους υπαίτιους για την αποχώρηση του Παύλου Δερμιτζάκη. Παράλληλα, τους τόνισαν πως γνωρίζουν ότι κάποιοι εξ αυτών κάνουν άσχημη εξωγηπεδική ζωή και ότι δεν θα το ανεχτούν αυτό από εδώ και στο εξής.

Παρόντες ήταν ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ Νίκος Τσαμπουράκης, αλλά και ο Νίκος Μαχλάς που ηρέμησαν τα πνεύματα και δεν επέτρεψαν να γίνει κάτι άσχημο που θα έκανε τα πράγματα χειρότερα. Το σίγουρο, πάντως, είναι πως το κλίμα στον ΟΦΗ είναι πολύ τεταμένο και πρέπει άμεσα οι «μελανόλευκοι» να σημειώσουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά και να πραγματοποιήσουν ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων που θα τους απομακρύνει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Διαβάστε επίσης