Επίσκεψη Πλεύρη στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης  

Ο υπουργός Υγείας εγκαινίασε τη Μονάδα Εγκεφαλικών και Εμφραγμάτων

Το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης επισκέφθηκε χθες Παρασκευή (19/11), ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης όπου εγκαινίασε τη νέα Μονάδα Εγκεφαλικών και Εμφραγμάτων.

Η Μονάδα Εμφραγμάτων αναβαθμίζει σημαντικά τις υπηρεσίες υγείας του Νοσοκομείουκαι σε συνδυασμό με τη λειτουργία του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου παρέχει στους ασθενείς ολοκληρωμένη και ποιοτική φροντίδα.

Μετά την ολοκλήρωση των εγκαινίων,ο Υπουργός Υγείας, αφού ευχαρίστησε την οικογένεια Βασίλειου Τσιώλη για την πολύτιμη δωρεά της στο Νοσοκομείο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η κοινωνία και η οικονομία μένουν ανοιχτές και όλο αυτό το διάστημα το Εθνικό Σύστημα Υγείας στηρίζεται και θα συνεχίσει να στηρίζεται τόσο σε υλικοτεχνική υποδομή, όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό.

Ήδη έχουν ενταχθεί στο ΕΣΥ περισσότεροι από 2.000 μόνιμοι γιατροί, ενώ άμεσα βγαίνει η προκήρυξη για τους 4.000 νοσηλευτές.

Είναι σαφής η βούληση της Κυβέρνησης,  το 2022 και το 2023 να εκτιμάται σε κάθε προκήρυξη,η παρουσία των ανθρώπων που προσέφεραν ως επικουρικοί τις υπηρεσίες τους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας  όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας».

Σημειώνεται ότι τα εγκαίνια έγιναν παρουσία του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, του βουλευτή Αρκαδίας Κώστα Βλάση,  του διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, του διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Αναστάσιου Τζανή, του πρόεδρου του  Ιατρικού Συλλόγου  Αρκαδίας  Βασίλη Ψυχογιού και του  πρύτανη του  Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Αθανάσιου Κατσή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα