Επιστολή ΕΠΟ σε FIFA/UEFA: «Θέλουμε GRExit»! Ποιος κρύβεται από πίσω; Θα μιλήσει ο Ιβάν;

Ο Ευάγγελος Γραμμένος, ο «αγαπημένος»  Βάγγος όλων των Ελλήνων, σήκωσε το λάβαρο της επανάστασης. Ζητάει GRExit! Όπως το ακούς. Έστειλε επιστολή σε FIFA και UEFA και ζητάει παρέμβαση κατά του αθλητικού νόμου Αυγενάκη και λέει ότι πρέπει να παρέμβουν. Επειδή παραβιάζεται το «αυτοδιοίκητο».

Δεν έχουμε κανέναν λόγο ν’ αμφισβητήσουμε το ρεπορτάζ της εφημερίδας. Άλλο ρωτάμε. Όταν πρόκειται για ένα τόσο σοβαρό θέμα, δεν έπρεπε η ίδια η ΕΠΟ να ενημερώσει τον κόσμο ότι έστειλε την επιστολή και ζητάει GRExit; Δεν είναι μυστικό.

Κι εκτός αυτού αφορά ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τον Ολυμπιακό που παίζει στην Ευρώπη, την εθνική ομάδα που έκλεισε και φιλικά με την… Τουρκία αλλά και το πρωτάθλημα το ίδιο. Γιατί να σκοτώνονται ποιος θα βγει στην Ευρώπη, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης, αφού θα έρθει το GRExit;

Το προχωράω. Δηλαδή, ξύπνησε μια μέρα ο Γραμμένος και οι Εκτελεστικοί και αποφάσισαν ότι πρέπει να στείλουν επιστολή σε FIFA και UEFA χωρίς να ρωτήσουν; Πλάκα κάνουμε τώρα; Αυτοί και για καφέ να θέλουνε να βγούνε, τηλέφωνο παίρνουνε.

Ποιος, λοιπόν, κρύβεται πίσω από την επιστολή; Ο Μαρινάκης που κληρώθηκε με την Άρσεναλ στο Europa League; Ο Αλαφούζος που δεν τα ξέρει αυτά τα πράγματα και δεν ξέρει κανέναν από την Εκτελεστική; Ο Μελισσανίδης που τα βρήκε με τον Ζαγοράκη, μετά από δυο συναντήσεις;

Κι εγώ, δεν θα σου πω ότι ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε την εντολή. Άπαξ και δεν ξέρω, δεν σου λέω. Ρωτάω, όμως. Ο Ιβάν ήξερε τίποτα για την επιστολή; Αυτό μόνο. Ερώτημα κάνω για να μην παρεξηγηθούμε.

Όταν ο ίδιος έλεγε ότι ο Γραμμένος είναι «δικός μας», όπως και οι περισσότεροι Εκτελεστικοί, ήξερε ή δεν ήξερε για την επιστολή. Τον ενημέρωσαν ή τσαμπουκά την έστειλαν. Ο Ιβάν, ο οποίος επίσημα δεν στηρίζει τον Ζαγοράκη, ποτέ δεν το είπε στα ίσια και παλικαρίσια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα