Επιστολή για να μην κληθεί ως ύποπτη έστειλε η Τουλουπάκη

Επιστολή στον πρόεδρο της Προκαταρκτικής Επιτροπής, Ιωάννη Μπουγά, που εξετάζει για το εάν ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος πρέπει να καθίσει στο σκαμνί του Ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου απέστειλε η Ελένη Τουλουπάκη.

Η επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς στην επιστολή της ζητά την προστασία της από τον πρόεδρο, καθώς όπως τονίζει αποτελεί κατάφωρη παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητας εάν κλητευθεί ως «ύποπτη» για την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Φυσικά η κ. Τουλουπάκη, δεν είπε κουβέντα για το γεγονός ότι το τεκμήριο της αθωότητας για τα 10 πολιτικά πρόσωπα στην κυριολεξία το πέταξε στο καλάθι των αχρήστων με το να τους κρεμάσει στα μανταλάκια, διαρρέοντας σε φιλικά ΜΜΕ προς τον ΣΥΡΙΖΑ επιλεγμένα σημεία από τις καταθέσεις των κουκουλοφόρων μαρτύρων

Με επιστολή της προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ιωάννη Μπούγα, η Εισαγγελέας Εγκλημάτων Διαφθοράς επικαλούμενη από δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου το αίτημα του Κινήματος Αλλαγής να κληθεί να καταθέσει ως «ύποπτη», αναφέρει ότι «ενέργειες όπως η προαναφερόμενη, συνιστούν ευθεία παρέμβαση από συγκεκριμένα μέλη της Επιτροπής που υπέβαλλαν το ανωτέρω αίτημα στη δικαστική έρευνα που διενεργούν οι αρμόδιοι κ.κ. Αντιεισαγγελείς του Αρείου Πάγου».

Να σημειωθεί, ότι η Επιτροπή δεν έχει λάβει απόφαση επί της αιτήματος του Κινήματος Αλλαγής κι ότι η ΝΔ εξέφρασε τη διαφωνία της, υπογραμμίζοντας ότι «η Επιτροπή δεν νομιμοποιείται να αποδώσει κατηγορίες».

Αναλυτικά η επιστολή που απέστειλε η Ελένη Τουλουπάκη είναι η ακόλουθη:

Αυτή είναι η επιστολή που απέστειλε η Ελένη Τουλουπάκη στο Ιωάννη Μπουγά
Διαβάστε επίσης