Επιστολή Super League 1 σε FIFA/UEFA για τον Κλάτενμπεργκ και σιγουριά ότι δεν θα εισακουστεί η ΕΠΟ

Άρχισαν και μερικά τηλεφωνήματα προς Ελβετία μεριά

Επιστολή… παρελήφθη. Το email, δηλαδή. Αυτό που έστειλε η Super League 1σε  FIFA/UEFA, για την ομόφωνη απόφασή της να προχωρήσει το θέμα της επαγγελματικής διαιτησίας, καθώς και της στήριξης στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Όπως έλεγαν στην Super League1, οι δυο υπερεθνικές συνομοσπονδίες είναι αδύνατον να μην λάβουν υπ όψιν τους την βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των ΠΑΕ για παραμονή του Κλάτενμπεργκ και να προτιμήσουν την ΕΠΟ που θέλει αντικατάστασή του.

Η επιστολή, όπως είναι γνωστό, στάλθηκε προς τους προέδρους της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν, το Γενικό Γραμματέα της UEFA, Θεόδωρο Θεοδωρίδη, την ΕΠΟ, καθώς και προς άλλους αρμόδιους φορείς.

Και μετά, άρχισαν τα διάφορα τηλεφωνήματα προς Ελβετία μεριά.

Μεταξύ άλλων, στην επιστολή αναφέρεται «η ομόφωνη βούληση της Διοργανώτριας (13 ΠΑΕ υπέρ, μια ΠΑΕ (σ.σ. ο Βόλος) ήταν απούσα από τη συνεδρίαση) για την υλοποίηση, το συντομότερο δυνατόν, του θεσμού της επαγγελματικής διαιτησίας, θέση την οποία στηρίζει και η δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία (Super League 2)».

Παράλληλα, η επιστολή αναφέρει ότι «οι 11 από τις 13 ΠΑΕ-Μέλη της Super League, οι οποίες ήταν παρούσες στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, τέθηκαν υπέρ της ανανέωσης της θητείας του κ. Mark Clattenburg, ως επικεφαλής της Διαιτησίας, για τα επόμενα δύο έτη (μια ΠΑΕ ήταν εναντίον και μια ΠΑΕ επιφυλάχθηκε)».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα