Επιστρέφει στη Βουλή από τον Ιανουάριο ο Κουρουμπλής

Στα βουλευτικά έδρανα επιστρέφει ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος στις αρχές Ιανουαρίου, ύστερα από περίπου ενάμιση χρόνο διαδικασιών, ώστε να αποδείξει ότι εκείνος είχε κερδίσει την έδρα.

Με απόφαση του εκλογοδικείου, επιστρέφει στη Βουλή και παίρνει τη θέση του νυν βουλευτή Θανάση Παπαχριστόπουλου, ο οποίος είχε εκλεγεί για μόλις έξι ψήφους διαφορά.

Η σχετική απόφαση, που εκδόθηκε σχεδόν 18 μήνες μετά τις εκλογές του Ιουλίου του 2019, αναμένεται να πρωτοκολληθεί άμεσα, ενώ η ορκωμοσία του κ. Κουρουμπλή θα τελεστεί είτε στις 11 είτε στις 12 Ιανουαρίου, οπότε και θα επανεκκινήσουν οι εργασίες της Βουλής.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπαχριστόπουλος είχε εκλεγεί βουλευτής μετά από δεύτερη επανακαταμέτρηση των ψήφων καθώς ο κ. Κουρουμπλής είχε αμφισβητήσει το αποτέλεσμα.

«Η σχέση μου με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια χαρά. Όλα είναι ομαλά, η κυβέρνηση δεν μας αφήνει να ζήσουμε ομαλά», είπε στον Alpha 98,9 και το «Ραντάρ», με τους Τάκη Χατζή και Δήμο Βερύκιο και αποκάλυψε ότι είχε 226 ψήφους περισσότερους.

Όσον αφορά στην πανδημία, ο ίδιος τόνισε: «Νοσούν 3-4.000 άνθρωποι και δεν φέρνουν το φάρμακο από τις ΗΠΑ, το οποίο στοιχίζει 2 εκατ. ευρώ για 3.000 ανθρώπους. Η θεραπευτική αγωγή έχει αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματική κατά 70%. Να την έχουμε παράλληλα με το εμβόλιο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα