Επιστρέφει στον ΣΚΑΪ ο Παρλιάρος με τις «Γλυκές Αλχημείες» του

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, η σεζόν ανοίγει με ένα επεισόδιο αφιερωμένο στα γλυκά για φίλους

Ο Στέλιος Παρλιάρος και οι «Γλυκές Αλχημείες» του έρχονται στον ΣΚΑΪ για 8η σεζόν.

Η αγαπημένη εκπομπή του γνωστού Έλληνα δημιουργού ζαχαροπλαστικής, εμπνέεται από ανθρώπους, περιστάσεις και γεγονότα, και ο ίδιος ετοιμάζει για τους τηλεθεατές τις πιο λαχταριστές συνταγές, όπως μόνο αυτός ξέρει!

Μαζί του θα βρίσκονται δύο νέα παιδιά, ηθοποιοί, οι οποίοι δεν γνωρίζουν το στρώσιμο της σοκολάτας, αγνοούν την ύπαρξη του μπεν μαρί και δεν έχουν ιδέα τι είναι το γλασάρισμα! Η Ίρις Κατσούλα και ο Κωνσταντίνος Γιουρνάς πειραματίζονται, δοκιμάζουν, αποτυγχάνουν. Τελικά, αξιοποιούν την τεράστια εμπειρία του Στέλιου για να μπουν στον μαγικό κόσμο της ζαχαροπλαστικής;

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, η σεζόν ανοίγει με ένα επεισόδιο αφιερωμένο στα γλυκά για φίλους.

Ο Στέλιος αναθέτει στην Ίριδα και τον Κωνσταντίνο να προμηθευτούν τα υλικά που χρειάζονται για την παρασκευή των γλυκών και στη συνέχεια τους καλωσορίζει και τους αποκαλύπτει σιγά σιγά τη μαγεία της ζαχαροπλαστικής.

Τους ξεναγεί στο εργαστήριό του και τους φέρνει σε επαφή με τον όρο «food styling». Τους μιλάει για την αισθητική και τη σημασία που έχει ο τρόπος που παρουσιάζουμε και προσφέρουμε ένα γλυκό στους φίλους και την οικογένειά μας.

Περιμένουμε με ανυπομονησία να παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας, το ολοκαίνουριο επεισόδιο!

Διαβάστε επίσης