Επιστρέφουν στα γήπεδα οι ομάδες της Super League 2 ως κίνηση καλής θέλησης

Στο αυριανό κρίσιμο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, οι ομάδες θα αποφασίσουν να ξαναμπούν στο γήπεδο σε μια κίνηση καλής θέλησης. Την ίδια στιγμή, ωστόσο, η συντριπτική τους πλειοψηφία, ακόμη και οι ομάδες, που είναι ψηλά στον πίνακα και «βλέπουν» άνοδο, είναι σφόδρα αντίθετες στο ενδεχόμενο να συνεχιστεί το πρωτάθλημα αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημά τους για περισσότερα χρήματα από το Στοίχημα.

Η SL2 έχει κατεβάσει ρολά τις τελευταίες εβδομάδες μετά τα όσα έγιναν με τη μοιρασιά των κερδών από τη φορολογία του Στοιχήματος και το «ψαλίδι» στα χρήματα, που ήταν να πάρει, και τα οποία έπεσαν στα 1,7 εκατ. ευρώ.

Οι αξιώσεις, των ομάδων είναι για 5 εκατ. ευρώ, αλλά για την ώρα, και από την πλευρά του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ούτε… κατά διάνοια δεν προκύπτει ότι θα ικανοποιηθεί το αίτημά τους! Άλλωστε, πρόσφατα ο υφυπουργός είχε δηλώσει «η Super League 2 να σταματήσει τους εκβιασμούς και να επιστρέψει στα γήπεδα», δείχνοντας ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω!

Η επανέναρξη πάει για την 1η Μαρτίου, δηλαδή την άλλη Τετάρτη.

Εκείνο, ωστόσο, που προκύπτει, ακριβώς επειδή μιλάμε για μια κίνηση καλής θέλησης, προκειμένου να «τρέξει» λίγο το πρόγραμμα, είναι ότι οι ομάδες θα συμφωνήσουν να παίξουν Τετάρτη και σαββατοκύριακο, δηλαδή να γίνουν δύο αγωνιστικές την επόμενη εβδομάδα, αλλά αν μέχρι τότε δεν έχει ικανοποιηθεί το αίτημά τους, να ξαναπάνε σε αναβολή! Βέβαια, αν αποφασιστεί νέα αναβολή, θα υπάρχει πια ξεκάθαρος κίνδυνος αυτή να είναι και οριστική, αφού στη συνέχεια δεν θα βγαίνουν οι ημερομηνίες!

Την ίδια στιγμή, βέβαια, έχουμε και… εκλογές! Για λόγους ψηφοθηρίας και μόνο, καταλαβαίνει κανείς ότι δεν αποκλείεται, έστω και στο παρά ένα, να βρεθεί λύση.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα