Επιστρέφουν στην τηλεόραση οι «Ράδιο Αρβύλα»

Επιστρέφουν στην τηλεόραση οι «Ράδιο Αρβύλα». Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του απ΄ τον Ιανουάριο αποκτούν τηλεοπτική της στέγη καθώς εντάσσονται στο δυναμικό του OPEN.

Ο τηλεοπτικός σταθμός αναφέρει σχετικά ότι:

«Τα πλέον αγαπημένα προγράμματα, “Ράδιο Αρβύλα” και “Βινύλιο”, επιστρέφουν τον Ιανουάριο στις τηλεοράσεις σας, αποκλειστικά από τη συχνότητα του OPEN. Ο Αντώνης Κανάκης μαζί με τον Γιάννη Σερβετά, τον Χρήστο Κιούση και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, θα βρεθούν στην prime time ζώνη του OPEN με το “Ράδιο Αρβύλα” και στη late night με το “Βινύλιο”».

Υπενθυμίζεται ότι, πρόσφατα, η παρέα των «Ράδιο Αρβύλα» επέστρεψε διαδικτυακά με ένα σατιρικό βίντεο που αφορούσε στην υπόθεση με τον τραγουδιστή, Νότη Σφακιανάκη.

Η εκπομπή προβαλλόταν αρχικά στον ΑΝΤ1 για μια δεκαετία (2008-2018), ενώ προβλήθηκε για μία χρονιά (2019) στον ΣΚΑΪ. Την επόμενη χρονιά (2020) προβαλλόταν διαδικτυακά στο YouTube λόγω των συγκρούσεων με τον δεύτερο σταθμό ενώ από τον Ιανουάριο του 2021 θα προβάλλεται από το Open. Κύριοι παρουσιαστές είναι ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Σερβετάς, ενώ μαζί τους είναι ο Χρήστος Κιούσης και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα