Επιστροφή στο Δίκτυο για την Άννα

Δυναμικά επέστρεψε στις δραστηριότητες του «Δικτύου για την Μεταρρύθμιση σε Ελλάδα κι Ευρώπη», του think tank, του οποίου είναι πρόεδρος η Άννα Διαμαντοπούλου

Δυναμικά επέστρεψε στις δραστηριότητες του «Δικτύου για την Μεταρρύθμιση σε Ελλάδα κι Ευρώπη», του think tank, του οποίου είναι πρόεδρος η Άννα Διαμαντοπούλου.

Η πρώην υπουργός βγήκε ενισχυμένη από την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του ΟΟΣΑ και πλέον αποφάσισε να συμμετάσχει στις νέες δραστηριότητες του Δικτύου. Ήδη η αρχή έγινε με την ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «Οι Συμφωνίες του Αβραάμ και η γεωπολιτική τους σημασία για την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής», που διεξήχθη το απόγευμα της Παρασκευής 23 Απριλίου.

Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία κι εκτός της κας Διαμαντοπούλου, πήραν μέρος ο πρέσβης ε.τ. Δημήτρης Παρασκευόπουλος, ο ακαδημαϊκός Πέτρος Λιάκουρας και ο δικηγόρος-διεθνολόγος Γαβριήλ Χαρίτος. Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν και παρεμβάσεις. Μίλησε τόσο ο πρέσβης του Ισραήλ, Γιόσι Αμράνι, όσο και ο πρέσβης των ΗΑΕ, Σουλεϊμάν Χάμιντ Σάλεμ Αλμαζρούι. Επίσης τη δική τους νότα έδωσαν ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ., Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, και ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα