Επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ ζητά ο διασπαστής του ΠΑΣΟΚ

Σχεδόν βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ από τον πρώην υπουργό Χάρη Καστανίδη

Σχεδόν βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ από τον Χάρη Καστανίδη. Κάτι που σχεδόν επισημοποίησε με συνέντευξη που παραχώρησε σε φιλοΣΥΡΙΖΑική ιστοσελίδα.

Ο κ. Καστανίδης πήρε και σαφή θέση σε ό,τι αφορά στην επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ: «Ναι, θέλω την επιστροφή του ιστορικού ακρωνυμίου μας (ΠΑΣΟΚ) στον τίτλο της δημοκρατικής παράταξηςγιατί αυτό θα προσδώσει στο Κίνημα Αλλαγής το βάρος μιας μεγάλης πολιτικής κληρονομιάς και της πίστης σε μια ανάλογη συνέχειαΝαι, θέλω την επιστροφή των πολιτικών σημάτων και των διακριτικών μιας σπουδαίας πολιτικής δύναμης που άλλαξε τη χώρα, για να μας θυμίζουν την υποχρέωσή μας να την αλλάξουμε και πάλι και να μη μας επιτρέπουν να αρκούμαστε στα λίγα τής σήμερον. Η επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι η επιστροφή στο μεγαλείο μιας παρελθούσας εποχής, είναι η καταβύθιση στην ιδεολογική σου ύπαρξη και στην ιστορική συνείδηση της παράταξης, για να αναδυθείς ξανά στην επιφάνεια εξοπλισμένος με όλα τα εφόδια που θα σου επιτρέψουν να συντάξεις και πάλι το μέλλον της χώρας, διακηρύσσοντάς το απ’ όλες τις ακρώρειες της επικράτειας».

Απλά να θυμίσουμε ότι ο κ. Καστανίδης, που τώρα κόπτεται για το ΠΑΣΟΚ, ήταν μεταξύ αυτών που ακολούθησαν τον Γιώργο Παπανδρέου στη διάσπαση του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα