Επιστροφή του Μέσι στην Μπαρτσελόνα βλέπουν οι Καταλανοί

Σύμφωνα με το Catalunya Ràdio το περιβάλλον του Λιονέλ Μέσι και η Μπαρτσελόνα έχουν ξεκινήσει ήδη τις πρώτες επαφές, ώστε ο Αργεντινός σταρ να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του, το επόμενο καλοκαίρι.

Τα οικονομικά των Καταλανών αρχίζουν να καλυτερεύουν και σύμφωνα με το Catalunya Ràdio υπάρχουν ήδη οι πρώτες επαφές ανάμεσα στο περιβάλλον του Λιονέλ Μέσι και την διοίκηση της Μπαρτσελόνα, ώστε ο Αργεντινός μάγος να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του το καλοκαίρι του 2023!

Οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν αναθερμανθεί για τα καλά, τόσο ο Τζοάν Λαπόρτα, όσο και ο Τσάβι σχεδόν σε κάθε δημόσια τοποθέτηση τους, αναφέρονται στην ηθική δέσμευση που νιώθουν απέναντι στον Λιονέλ Μέσι.

Οι πληροφορίες μιλούν για συζητήσεις που αφορούν συμβόλαιο για ένα ή δύο χρόνια, αν και το Μαϊάμι που του προσφέρει γη και ύδωρ για να τον πείσει να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια του, έχοντας επικεντρωθεί κυρίως στον πατέρα του παίκτη.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή ένας αρνητικός παράγοντας στο ενδεχόμενο επιστροφής είναι η μετακόμιση της Μπαρτσελόνα στο Μονζουίκ την επόμενη σεζόν (το Καμπ Νόου θα κλείσει για έργα), κάτι που δεν δελεάζει την πλευρά του Αργεντινού, ωστόσο το γεγονός της παρουσίας του Τσάβι στον πάγκο και η μεταγραφική ενίσχυση αυτό το καλοκαίρι έχουν αλλάξει εντελώς το κλίμα.

Προς το παρόν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές αρνούνται πως υπάρχει θέμα, κάτι που οφείλεται στο γεγονός ότι απαγορεύεται ρητά από τον νόμο κάθε είδους προσέγγιση σε παίκτη, παρά μόνο αν βρίσκεται έξι μήνες πριν από την λήξη του συμβολαίου του.

Το σενάριο επιστροφής του κορυφαίου όλων στην Μπαρτσελόνα όχι μόνο είναι υπαρκτό, αλλά αρχίζει να αποκτά πλέον και ρεαλιστικές πιθανότητες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα