Επιτέλους… οι αποδοκιμασίες υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ προβληματίζουν το Μαξίμου!

Προβληματισμός επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου εξ αιτίας των αλλεπάλληλων αποδοκιμασιών που υφίστανται οι υποψήφιοι του κόμματος για τις περιφερειακές εκλογές και το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο κατά τις περιοδείες που πραγματοποιούν σε νομούς της Μακεδονίας.

Αν και αποδίδουν τις λεκτικές επιθέσεις σε μειοψηφικές ομάδες ακροδεξιών κύκλων εν τούτοις τόσο στο Μέγαρο Μαξίμου όσο και στην Κουμουνδούρου αντιλαμβάνονται πως κάνει ζημιά στην εικόνα της κυβέρνησης και του κόμματος η προβολή που γίνεται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τα σόσιαλ μίντια.

Σε κάθε περίπτωση αυτό που εκπέμπεται ως μήνυμα είναι πως οι υποψήφιοι του κόμματος δεν πρόκειται να «κρυφτούν υπό το φόβο να βρεθούν αντιμέτωποι με διαμαρτυρίες κατοίκων» και θα δώσουν με το όποιο κόστος τον αγώνα της ενημέρωσης για τα οφέλη της συμφωνίας των Πρεσπών.

Στα αναρίθμητα πλέον περιστατικά με πρωταγωνιστές υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ που ήρθαν αντιμέτωποι με λεκτικές επιθέσεις κατοίκων και υβριστικά συνθήματα προστίθεται τα όσα συνέβησαν κατά την περιοδεία του Χ. Γιαννούλη στα Γιαννιτσά, αλλά και των Κ. Αρβανίτη και Α. Νικολαΐδη στην Πτολεμαΐδα.

Διαβάστε επίσης