Επίθεση Αχιλλέα: Μηνύσεις σε ΕΠΟ για διαιτητές, γήπεδο και VARίστες, και στο βάθος Λασκαράκης

SPORTS ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Εκφράζονται πολλές αντιρρήσεις για την προοπτική να πάρει ο Λασκαράκης το δαχτυλίδι διαδοχής στην ΕΠΟ.

Μπορεί να ’χει δίπλα του ο Γραμμένος τον Περικλή, αλλά ούτε και ο νυν πρόεδρος θα έδινε το χρίσμα της επόμενης μέρας στον ταμία του. Τις ίδιες αντιρρήσεις εκφράζουν αρκετά μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, αλλά και πολλές Ενώσεις.

Αν, βέβαια, βρεθεί η άκρη μέσα στο πάρκο Γουδή, με τις ΕΠΣ μπορεί να χτιστεί ένα κανάλι επικοινωνίας. Οπότε ανέλαβε ο Αχιλλέας Μπέος να ασκήσει τις πιέσεις προς τον Γραμμένο και όσους βρίσκονται τώρα στην Ομοσπονδία.

Μέσω των απειλών για μηνύσεις σε διαιτητές, για το γήπεδο και για τους χρήστες VAR. Κάπως έτσι τα έβαλε ο δήμαρχος με τον Μανούχο, αν και ο Ευάγγελος αποτελεί ένα από τα αγαπημένα πουλέν του Μέλο Περέιρα, ενώ είναι συμπαθής και στον Βορρά από την ημέρα που έμαθαν και στην Ελβετία το όνομα «Δημήτρης Μελισανίδης».

Φυσικά, τα ίδια ισχύουν και για τον Τάσο Σιδηρόπουλο. Νερό πίνουν οι Θεσσαλονικείς στο όνομα του «κορυφαίου», όπως αποκαλούν τον άλλοτε Ροδίτη οι φίλοι του, αλλά και οι εχθροί του. Ο Μπέος προανήγγειλε την προσφυγή στη Δικαιοσύνη για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα.

Είχε προηγηθεί το ματς με τη Λαμία. Έτσι, λένε στην πιάτσα ότι πιέζει εμμέσως πλην σαφώς την ΕΠΟ για να συμφωνήσουν όλοι πως ο καταλληλότερος διάδοχος του Γραμμένου είναι ο Λασκαράκης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα