Επίθεση Αχτσιόγλου σε Βρούτση για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο

«Αν αυτό είναι κοινωνική ευαισθησία, προτιμούμε την αδιαφορία», είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση στον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση εξαπέλυσε με δήλωσή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, αναφορικά με το ασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Μεταξύ άλλων η τέως υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων τονίζει στην δήλωσή της ότι από το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο επιβαρύνονται 9 στους 10 επαγγελματίες, ενώ 9/10 συνταξιούχους θα είναι ζημιωμένοι.

Αναλυτικά η δήλωση της Έφης Αχτσιόγλου:

«Αν αυτό είναι κοινωνική ευαισθησία, προτιμούμε την αδιαφορία. Με νεότερο επικοινωνιακό του χτύπημα ο κ. Βρούτσης χαρακτηρίζει έντονα κοινωνικό ένα ασφαλιστικό νομοσχέδιο από το οποίο επιβαρύνονται οι 9 στους 10 επαγγελματίες και χάνουν οι 9 στους 10 συνταξιούχους.

Έκανε, δε, ένα βήμα ακόμη στην επικοινωνιακή του τακτική λανσάροντας ως νέες κοινωνικές ρυθμίσεις αυτές που ο ίδιος κατήργησε και μετά την κατακραυγή επαναφέρει σε ισχύ.

Όπως τις μειωμένες εισφορές στις εργαζόμενες μητέρες που κατήργησε και μετά την αποκάλυψη της απαράδεκτης ενέργειας και την κατακραυγή δηλώνει ότι θα επαναφέρει. Αλλά και το ευνοϊκό καθεστώς για ένοπλες δυνάμεις και σώματα ασφαλείας που επίσης ο ίδιος κατήργησε στο προσχέδιο του ασφαλιστικού και μετά τις αντιδράσεις δηλώνει ότι αυτό διατηρείται. Αν η στάση αυτή δεν συνιστούσε εμπαιγμό για την κοινωνία, θα ήταν κωμική».

 

Διαβάστε επίσης