Επίθεση Κουβέλη σε Θεοδωράκη και «Ποτάμι»

Βλέποντας πως το «Ποτάμι» αποτελεί κίνδυνο για τη Δημοκρατική Αριστερά στις επικείμενες εκλογές, ο Φώτης Κουβέλης ξεκίνησε εκστρατεία αποδόμησης των θέσεων του Σταύρου Θεοδωράκη.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ αποκάλεσε τον εμπνευστή της πολιτικής κίνησης «Το Ποτάμι»: «αυθεντικό συνεχιστή του παλαιοκομματικού παρελθόντος» και απέδωσε τη δημοτικότητά του «στην εγκατάλειψη της Παιδείας και του Πολιτισμού εκ μέρους της πολιτείας και στην παράδοση της κοινωνίας στη βαρβαρότητα και σε μιντιακούς σωτήρες»!

Μάλιστα υποστήριξε ότι ο κ. Θεοδωράκης χρησιμοποιεί σαν «εργαλεία (του) την ιδεολογική ασάφεια και την πολιτική σύγχυση» και εξέφρασε τη δυσοίωνη πρόβλεψη ότι η «πολιτική χωρίς περιεχόμενο θα δημιουργήσει χειραγωγημένους πολίτες». Εκανε λόγο για υπερπροβολή από τα ΜΜΕ και κάλεσε τον δημοσιογράφο να αποκαλύψει τις «προγραμματικές δεσμεύσεις» του, εγκαταλείποντας τον «θολό πολυσυλλεκτισμό» του.

Σημειώνεται ότι στις δημοσκοπήσεις φαίνεται ότι Το Ποτάμι αντλεί περί το 17% της δύναμης της ΔΗΜΑΡ. Πρόκειται για ποσοστό που δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει η ΔΗΜΑΡ, καθώς σε περίπτωση που τα ποσοστά επαληθευτούν στις ευρωεκλογές θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα.

Διαβάστε επίσης