Επίθεση Μανώλη σε Σαμαρά για τα οικονομικά στοιχεία

Δεν έχασε ευκαιρία να εξαπολύσει επίθεση στην κυβέρνηση ο αναπληρωτής γραμματέας της «Νέας ΜΕΡΑς», Γιάννης Μανώλης, με αφορμή την δημοσιοποίηση των στοιχείων του ΟΟΣΑ και της Τράπεζας της Ελλάδος.

«Τελικά, ποιος λέει την αλήθεια; Ο Σαμαράς και ο Στουρνάρας που βλέπουν φως στο τούνελ, μείωση της ανεργίας, εξασφάλιση των συντάξεων και ανάκαμψη της οικονομίας ή ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, το μακρύ χέρι της κυβέρνησης κ. Προβόπουλος για να μην πούμε για τον ΟΟΣΑ», τόνισε αρχικά ο κ. Μανώλης και συνέχισε λέγοντας.

«Μπορεί το παραμύθι της κυβέρνησης ότι σωθήκαμε και ότι η Ελλάδα απογειώνεται να προβλέπει αίσιο τέλος, η Εκθεση όμως του Προβόπουλου, για όσους μπορούν να την κατανοήσουν, είναι εφιαλτική καθώς προβλέπει διόγκωση της ανεργίας τουλάχιστον μέχρι το 2015, και αδυναμία των ασφαλιστικών ταμείων να καταβάλουν ακόμα και την ελάχιστη σύνταξη αξιοπρεπούς διαβίωσης.

Η δε προτροπή στους πολίτες ότι για να μπορούν να επιβιώσουν στο μέλλον, θα πρέπει να προχωρήσουν την ιδιωτική ασφάλιση σήμερα είναι άνευ ουσίας γιατί κανείς και να το ήθελε, δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να το κάνει. Τελικά με τις αποκαλύψεις του ο Προβόπουλος αυτοκατατάσσεται σε αυτούς που ο κ. Σαμαράς αποκαλεί κινδυνολόγους ή απλά προσπαθεί παρά τις τεράστιες ευθύνες του να διαχωρίσει τη θέση του -όπως ο κ. Λοβέρδος- για την επερχόμενη καταιγίδα;»

Καταλήγοντας, ο πρώην βουλευτής τονίζει με έμφαση: «Επειδή όμως το ψέμα βγάζει λουλούδια, ποτέ όμως καρπούς, τόσο οι εμπνευστές όσο και οι συνεχιστές αυτής της πολιτικής, κάποια στιγμή θα κριθούν με αυστηρότητα από τον Ελληνικό Λαό».

Διαβάστε επίσης