Επίθεση με μαχαίρι σε σχολείο – Νεκρή μία μαθήτρια

Ο φερόμενος ως δράστης φαίνεται ότι είναι μαθητής του ίδιου σχολείου

Τη ζωή της έχασε μία μαθήτρια της δεύτερης τάξης του Λυκείου του ιδιωτικού σχολείου Notre-Dame-de-Toutes-Aides στο Ναντ της Γαλλίας, έπειτα από επίθεση με μαχαίρι που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο.

Όπως έκανε γνωστό η εφημερίδα Le Figaro, η επίθεση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού διαλείμματος, ενώ ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη.

Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται ότι είναι επίσης μαθητής του σχολείου, που φοιτά στη δεύτερη τάξη. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας εισέβαλε σε σχολική αίθουσα, αλλά περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό δεν έχουν γίνει γνωστές.

Τα γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο δράστης φέρεται να ζήτησε από τους αστυνομικούς να τον πυροβολήσουν. Ο συλληφθείς αναμένεται να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση.

Το σχολείο έχει εκκενωθεί, ωστόσο εντός του παραμένουν μόνο όσοι ήταν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, ώστε να δώσουν καταθέσεις.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα