Επίθεση ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: «Εμβόλιο για τον κορωνοϊό θα έχουμε. Για τον λαϊκισμό;»

Καυστική ανακοίνωση της Πειραιώς για τις αντιδράσεις των ΣΥΡΙΖΑίων μετά τα καλά νέα για το εμβόλιο του κορωνοϊού

Ολομέτωπη επίθεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, η οποία σχολίασε με καυστική ανακοίνωση τις ανακοινώσεις και τις αντιδράσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ανακοίνωση για το εμβόλιο του κορωνοϊού.

Το κυβερνών κόμμα κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «φαίνεται να επενδύει στην υγειονομική καταστροφή της χώρας» και ότι «κλείνει το μάτι στους οπαδούς του αντιεμβολιαστικού κινήματος».

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου της ΝΔ επισημαίνει, ότι «οι ανακοινώσεις για την παρασκευή αποτελεσματικών εμβολίων έφεραν μια αχτίδα φωτός σε ολόκληρη την ανθρωπότητα μέσα στην μαυρίλα της πανδημίας… Όχι όμως στον ‘πλανήτη ΣΥΡΙΖΑ’ […] Αν κρίνει κανείς από τις ανακοινώσεις του και από τις αντιδράσεις των στελεχών του, προκάλεσε μάλλον εκνευρισμό στον ΣΥΡΙΖΑ που φαίνεται να επενδύει στην υγειονομική καταστροφή της χώρας».

«Η κυβέρνηση προχωρά στην εκπόνηση σχεδίου για τον εμβολιασμό των πολιτών. Ο ΣΥΡΙΖΑ, αντίθετα, με τη στάση του κλείνει το μάτι στους οπαδούς του αντιεμβολιαστικού κινήματος. Εμβόλιο για τον κορωνοϊό θα έχουμε. Για τον λαϊκισμό;» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα