Επιβεβαίωσε ο Πινέδα τις επαφές με την ΑΕΚ

O Ορμπελίν Πινέδα επιβεβαίωσε τις επαφές του με την ΑΕΚ. Μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του, και συγκεκριμένα στο «W Deportes» κατά την άφιξή του στο Μεξικό για την ενσωμάτωσή του στην Εθνική, επιβεβαίωσε ότι υπάρχει… κάτι με την «Ένωση», τονίζοντας, ωστόσο, πως τίποτα δεν είναι οριστικό.

Σε ερώτηση συγκεκριμένα για την πιθανότητα να μετακομίσει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ για χάρη τους Ματίας Αλμέιδα, απάντησε: «Δεν έχει καθοριστεί ακόμα τίποτα, είμαι συγκεντρωμένος στα παιχνίδια της Εθνικής και μετά θα δούμε τι θα γίνει».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην κλήση του από την Εθνική Μεξικού, παρότι δεν έχει χρόνο συμμετοχής στην ομάδα της Γαλικίας, επισημαίνοντας ότι αυτό τον γεμίζει αισιοδοξία.

Στην πόρτα της εξόδου από τη Θέλτα παρουσιάζεται και επισήμως πλέον ο Ορμπελίν Πινέδα. Με γνωστή την επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα να συνεργαστεί ξανά μαζί του στην ΑΕΚ, ο Μεξικανός φέρεται να δρομολόγησε την αποχώρησή του από τον ισπανικό σύλλογο.

Ο 26χρονος μέσος (που ψάχνει χρόνο συμμετοχής σε ομάδα για μπορέσει να δώσει το «παρών» στο Μουντιάλ) συζήτησε με τον Εντουάρντο Κοουδέτ πριν αναχωρήσει για την εθνική.

Στην κουβέντα τους λοιπόν ο τεχνικός της ομάδας από τη Γαλικία του ξεκαθάρισε ότι δεν τον υπολογίζει για την προσεχή σεζόν, με αποτέλεσμα οι δυο πλευρές να συμφωνήσουν ότι θα μετακινηθεί σε άλλη ομάδα.

Αυτή η ομάδα, σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα σε Ισπανία και Μεξικό, θα μπορούσε να είναι η ΑΕΚ, εφόσον προσπεραστεί η επιθυμία της Θέλτα για πώληση και συμφωνήσει τελικά σε δανεισμό.

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα