ΕΠΟ: Ανακοίνωσε πρωτάθλημα ενός γύρου στην Γ΄Εθνική, αντιδρούν οι ομάδες

Κάποιοι βιάζονται στην ΕΠΟ να διοργανώσουν το πρωτάθλημα της ΄Γ  Εθνικής, όπως-όπως…

Μέσα σ αυτή την προσπάθειά τους (δεν υπολογίζουν φυσικά ότι οι ομάδες της κατηγορίας είναι ερασιτεχνικές και δεν έχουν έσοδα από πουθενά) απειλούν κιόλας όσες δεν κατέβουν ότι θα τις ρίξουν στα τοπικά.

Κι όχι μόνο αυτό…

Στον σχεδιασμό τους είνα να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα σε …ένα γύρο διότι αλλιώς δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες!

Αναλυτικά οι αποφάσεις: 

Η Επιτροπή Διοργανώσεων στην συνεδρίασή της στις 25/02/2021 αποφάσισε τη συνέχιση και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής περιόδου 2020 -2021, με την διεξαγωγή του Α΄ Γύρου, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων.

Όλα τα σωματεία, είτε επιθυμούν να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν τον Α΄ Γύρο του εν λόγω πρωταθλήματος είτε όχι, παρακαλούνται να αποστείλουν στην Ε.Π.Ο. έγγραφο με την ανάλογη απόφαση του Δ.Σ. τους, έως την Τετάρτη 03/03/2021. Στην περίπτωση που δεν επιθυμούν να συνεχίσουν, θα υποβιβαστούν στις οικείες Ε.Π.Σ. χωρίς τις ανάλογες κυρώσεις.

Επίσης η Επιτροπή Διοργανώσεων αποφάσισε να εισηγηθεί στην Ε.Ε./Ε.Π.Ο., τη μείωση κατά 50% της αμοιβής των διαιτητών και παρατηρητών αγώνων και διαιτησίας για όλους τους αγώνες του ανωτέρω πρωταθλήματος έως την λήξη του.
Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα